Carne de vita cu sos de soia, ceapa si orez
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se prajeste carnea de vita in putin ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se pune apa la fiert; dupa ce incepe sa fiarba, adaugati orezul si tineti-l pe foc conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa ce se prajeste carnea, luati o de pe foc si acoperiti cu o foaie de staniol. Intre timp taiati ceapa fasii subtiri si adaugati pe foc impreuna cu usturoiul si o lingura de ulei.
Dupa ce legumele capata o culoare aurie, adaugati sosul de soia si lasati sa dea in fiert. Adaugati orezul si carnea de vita pe care o taiati in prealabil in fasii/cubulete si amestecati 15-30 secunde, iar apoi opriti focul.
Se aseaza in farfurie si se orneaza cu seminte de susan si rondele de ceapa verde proaspata.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se prajeste carnea de vita in putin ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Se pune apa la fiert; dupa ce incepe sa fiarba, adaugati orezul si tineti-l pe foc conform instructiunilor de pe ambalaj.
Dupa ce se prajeste carnea, luati o de pe foc si acoperiti cu o foaie de staniol. Intre timp taiati ceapa fasii subtiri si adaugati pe foc impreuna cu usturoiul si o lingura de ulei.
Dupa ce legumele capata o culoare aurie, adaugati sosul de soia si lasati sa dea in fiert. Adaugati orezul si carnea de vita pe care o taiati in prealabil in fasii/cubulete si amestecati 15-30 secunde, iar apoi opriti focul.
Se aseaza in farfurie si se orneaza cu seminte de susan si rondele de ceapa verde proaspata.
Poftă bună!