Vita chinezeasca cu orez

AutorAndreidcn
DificultateÎncepător

Carne de vita cu sos de soia, ceapa si orez

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total25 minute

Ingrediente:

 100 gr Carne vita
 15 ml Soia
 50 gr Orez basmati
 50 gr Ceapa
 10 gr Seminte susan

Mod de preparare:

1

Se prajeste carnea de vita in putin ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

2

Se pune apa la fiert; dupa ce incepe sa fiarba, adaugati orezul si tineti-l pe foc conform instructiunilor de pe ambalaj.

3

Dupa ce se prajeste carnea, luati o de pe foc si acoperiti cu o foaie de staniol. Intre timp taiati ceapa fasii subtiri si adaugati pe foc impreuna cu usturoiul si o lingura de ulei.

4

Dupa ce legumele capata o culoare aurie, adaugati sosul de soia si lasati sa dea in fiert. Adaugati orezul si carnea de vita pe care o taiati in prealabil in fasii/cubulete si amestecati 15-30 secunde, iar apoi opriti focul.

5

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu seminte de susan si rondele de ceapa verde proaspata.

6

Poftă bună!

Ingrediente

 100 gr Carne vita
 15 ml Soia
 50 gr Orez basmati
 50 gr Ceapa
 10 gr Seminte susan

Indicații

1

Se prajeste carnea de vita in putin ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte.

2

Se pune apa la fiert; dupa ce incepe sa fiarba, adaugati orezul si tineti-l pe foc conform instructiunilor de pe ambalaj.

3

Dupa ce se prajeste carnea, luati o de pe foc si acoperiti cu o foaie de staniol. Intre timp taiati ceapa fasii subtiri si adaugati pe foc impreuna cu usturoiul si o lingura de ulei.

4

Dupa ce legumele capata o culoare aurie, adaugati sosul de soia si lasati sa dea in fiert. Adaugati orezul si carnea de vita pe care o taiati in prealabil in fasii/cubulete si amestecati 15-30 secunde, iar apoi opriti focul.

5

Se aseaza in farfurie si se orneaza cu seminte de susan si rondele de ceapa verde proaspata.

6

Poftă bună!

Vita chinezeasca cu orez