O friptură gustoasă și suculentă alături de legume fresh.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm, crestăm și condimentăm bucățile de friptură. Condimentăm cu sare, piper și cimbru.
Tăiem ciupercile felii și pregătim legumele congelate.
Încingem grillul de aragaz pentru vită, iar în același timp, încingem o tigaie în care să înăbușim legumele.
Punem un cub de unt în tigaie, când s-a topit, adăugăm legumele, amestecam și punem capacul pentru 5 minute.
Punem vita pe grill și o perpelim 3 minute pe o parte și 3 pe cealaltă.
Dupa 5 minute, adăugăm spanacul si mai amestecăm legumele.
Adăugăm sare și piper și luăm de pe foc.
Montăm ingredientele, pe aceeași farfurie.
Ingrediente
Indicații
Spălăm, crestăm și condimentăm bucățile de friptură. Condimentăm cu sare, piper și cimbru.
Tăiem ciupercile felii și pregătim legumele congelate.
Încingem grillul de aragaz pentru vită, iar în același timp, încingem o tigaie în care să înăbușim legumele.
Punem un cub de unt în tigaie, când s-a topit, adăugăm legumele, amestecam și punem capacul pentru 5 minute.
Punem vita pe grill și o perpelim 3 minute pe o parte și 3 pe cealaltă.
Dupa 5 minute, adăugăm spanacul si mai amestecăm legumele.
Adăugăm sare și piper și luăm de pe foc.
Montăm ingredientele, pe aceeași farfurie.