Vită la grătar cu legume trase în unt

AutorDia și Bucătăria🍴
DificultateÎncepător

O friptură gustoasă și suculentă alături de legume fresh.

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 2 bucăti Antricot de vită
 1 tbsp baby morcov
 5 tbsp ciuperci proaspete
 100 gr mazăre
 2 ridichii feliate
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 mână de baby spanac
 1 cub de unt

Mod de preparare:

1

Spălăm, crestăm și condimentăm bucățile de friptură. Condimentăm cu sare, piper și cimbru.

2

Tăiem ciupercile felii și pregătim legumele congelate.

3

Încingem grillul de aragaz pentru vită, iar în același timp, încingem o tigaie în care să înăbușim legumele.

4

Punem un cub de unt în tigaie, când s-a topit, adăugăm legumele, amestecam și punem capacul pentru 5 minute.

5

Punem vita pe grill și o perpelim 3 minute pe o parte și 3 pe cealaltă.

6

Dupa 5 minute, adăugăm spanacul si mai amestecăm legumele.

7

Adăugăm sare și piper și luăm de pe foc.

8

Montăm ingredientele, pe aceeași farfurie.

Ingrediente

 2 bucăti Antricot de vită
 1 tbsp baby morcov
 5 tbsp ciuperci proaspete
 100 gr mazăre
 2 ridichii feliate
 1 tsp sare
 1 tsp piper
 1 tsp cimbru
 1 mână de baby spanac
 1 cub de unt

Indicații

1

Spălăm, crestăm și condimentăm bucățile de friptură. Condimentăm cu sare, piper și cimbru.

2

Tăiem ciupercile felii și pregătim legumele congelate.

3

Încingem grillul de aragaz pentru vită, iar în același timp, încingem o tigaie în care să înăbușim legumele.

4

Punem un cub de unt în tigaie, când s-a topit, adăugăm legumele, amestecam și punem capacul pentru 5 minute.

5

Punem vita pe grill și o perpelim 3 minute pe o parte și 3 pe cealaltă.

6

Dupa 5 minute, adăugăm spanacul si mai amestecăm legumele.

7

Adăugăm sare și piper și luăm de pe foc.

8

Montăm ingredientele, pe aceeași farfurie.

Note

Vită la grătar cu legume trase în unt