Idee perfectă pentru un mic dejun de sâmbătă sau duminică.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim aparatul de făcut vafe.
Amestecăm ouăle, zahărul și untul într-un castron de mărime medie. Putem folosi și un mixer de mână dacă avem la dispoziție.
Adăugăm jumătate din făină și jumătate din lapte și amestecăm în continuare.
Adăugăm restul de faină și lapte. Amestecăm până obținem un aluat cremos și omogen.
Ungem puțin plăcile aparatului cu ulei sau unt.
Distribuim aluatul cu ajutorul unui polonic in aparat.
Coacem aproximativ 7 minute.
Le putem mânca cu gem sau cu Nutella și banane.
Ingrediente
Indicații
Preîncălzim aparatul de făcut vafe.
Amestecăm ouăle, zahărul și untul într-un castron de mărime medie. Putem folosi și un mixer de mână dacă avem la dispoziție.
Adăugăm jumătate din făină și jumătate din lapte și amestecăm în continuare.
Adăugăm restul de faină și lapte. Amestecăm până obținem un aluat cremos și omogen.
Ungem puțin plăcile aparatului cu ulei sau unt.
Distribuim aluatul cu ajutorul unui polonic in aparat.
Coacem aproximativ 7 minute.
Le putem mânca cu gem sau cu Nutella și banane.