Waffle belgian

AutorBalintkatt
DificultateÎncepător

Idee perfectă pentru un mic dejun de sâmbătă sau duminică.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 5 Ouă
 250 gr Unt
 200 gr Zahăr
 400 ml Lapte
 500 gr Faină
 2 fl oz Zahăr vanilat
 1 oz Praf de copt

Mod de preparare:

1

Preîncălzim aparatul de făcut vafe.

2

Amestecăm ouăle, zahărul și untul într-un castron de mărime medie. Putem folosi și un mixer de mână dacă avem la dispoziție.

3

Adăugăm jumătate din făină și jumătate din lapte și amestecăm în continuare.

4

Adăugăm restul de faină și lapte. Amestecăm până obținem un aluat cremos și omogen.

5

Ungem puțin plăcile aparatului cu ulei sau unt.

6

Distribuim aluatul cu ajutorul unui polonic in aparat.

7

Coacem aproximativ 7 minute.

8

Le putem mânca cu gem sau cu Nutella și banane.

Ingrediente

 5 Ouă
 250 gr Unt
 200 gr Zahăr
 400 ml Lapte
 500 gr Faină
 2 fl oz Zahăr vanilat
 1 oz Praf de copt

Indicații

1

Preîncălzim aparatul de făcut vafe.

2

Amestecăm ouăle, zahărul și untul într-un castron de mărime medie. Putem folosi și un mixer de mână dacă avem la dispoziție.

3

Adăugăm jumătate din făină și jumătate din lapte și amestecăm în continuare.

4

Adăugăm restul de faină și lapte. Amestecăm până obținem un aluat cremos și omogen.

5

Ungem puțin plăcile aparatului cu ulei sau unt.

6

Distribuim aluatul cu ajutorul unui polonic in aparat.

7

Coacem aproximativ 7 minute.

8

Le putem mânca cu gem sau cu Nutella și banane.

Note

Waffle belgian