Sunt ușor de preparat și ideale pentru micul dejun.
Ingrediente:
2 ouă
100 gr mozzarella
150 ml lapte
130 gr făină
1 tsp sare
1 tsp praf de copt
verdeață (ceapă verde, mărar, pătrunjel, leuștean)
Mod de preparare:
1
Se bat ouăle cu sarea.
2
Se adaugă laptele, mozzarella și verdeața și se omogenizează bine.
3
Cernem făina împreună cu praful de copt și adăugăm treptat peste compoziție, încorporând complet.
4
Punem aparatul la încălzit și îl ungem cu puțin ulei de măsline.
5
Turnăm compoziția și lăsăm la copt pentru aproximativ 10 minute.
Ingrediente
2 ouă
100 gr mozzarella
150 ml lapte
130 gr făină
1 tsp sare
1 tsp praf de copt
verdeață (ceapă verde, mărar, pătrunjel, leuștean)
Indicații
1
Se bat ouăle cu sarea.
2
Se adaugă laptele, mozzarella și verdeața și se omogenizează bine.
3
Cernem făina împreună cu praful de copt și adăugăm treptat peste compoziție, încorporând complet.
4
Punem aparatul la încălzit și îl ungem cu puțin ulei de măsline.
5
Turnăm compoziția și lăsăm la copt pentru aproximativ 10 minute.