O reteta care este potrivita in oricare moment al zilei, rapida si foarte gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare, usturoi granulat si ulei de masline. Se baga la cuptorul preincalzit la 220˚C timp de 40 minute.
Se feliaza pieptul de pui in felii mai subtiri. Se condimenteaza cu boia afumata, sare, piper, usturoi granulat si ulei de masline. Se amesteca puiul cu mana sa se condimenteze pe toate partile si se cateste la gratar sau intr-o tigaie fara ulei.
Se taie pieptul de pui in fasii.
Se pune tortilla in cuptorul in care ati facut cartofii pentru 2 minute pentru a se incalzi.
Punem cate o foaie de tortilla pe o farfurie si asezam puiul taiat, cartofii, salata taiata, ceapa si castravetii. Deasupra punem sosul de usturoi.
Rulam wrap-ul si este gata pentru a fi servit.
Se fraca 4 catei de usturoi zdrobiti cu putina sare. Se adauga o lingura de ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta, apoi se adauga iaurtul.
Ingrediente
Indicații
Se curata cartofii si se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare, usturoi granulat si ulei de masline. Se baga la cuptorul preincalzit la 220˚C timp de 40 minute.
Se feliaza pieptul de pui in felii mai subtiri. Se condimenteaza cu boia afumata, sare, piper, usturoi granulat si ulei de masline. Se amesteca puiul cu mana sa se condimenteze pe toate partile si se cateste la gratar sau intr-o tigaie fara ulei.
Se taie pieptul de pui in fasii.
Se pune tortilla in cuptorul in care ati facut cartofii pentru 2 minute pentru a se incalzi.
Punem cate o foaie de tortilla pe o farfurie si asezam puiul taiat, cartofii, salata taiata, ceapa si castravetii. Deasupra punem sosul de usturoi.
Rulam wrap-ul si este gata pentru a fi servit.
Se fraca 4 catei de usturoi zdrobiti cu putina sare. Se adauga o lingura de ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta, apoi se adauga iaurtul.