fbpx

Wrap cu pui

AutorCarmen Sorina
DificultateIntermediar

O reteta care este potrivita in oricare moment al zilei, rapida si foarte gustoasa.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total1 oră

Ingrediente:

Pentru Wrap :
 650 g piept de pui
 5 cartofi la cuptor
 1 salata iceberg
 3 castraveti murati
 1 ceapa rosie
 sos de usturoi cu iaurt
 6 Tortilla Wraps
Marinada pui :
 boia afumata
 sare
 piper
 usturoi granulat
Cartofi la cuptor :
 5 cartofi
 sare
 usturoi granulat
 ulei masline
Sos de usturoi cu iaurt :
 4 catei usturoi
 300 g iaurt grecesc
 sare
 ulei masline

Mod de preparare:

Cartofi la cuptor :
1

Se curata cartofii si se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare, usturoi granulat si ulei de masline. Se baga la cuptorul preincalzit la 220˚C timp de 40 minute.

Piept pui :
2

Se feliaza pieptul de pui in felii mai subtiri. Se condimenteaza cu boia afumata, sare, piper, usturoi granulat si ulei de masline. Se amesteca puiul cu mana sa se condimenteze pe toate partile si se cateste la gratar sau intr-o tigaie fara ulei.

Asamblarea wrap-ului :
3

Se taie pieptul de pui in fasii.

4

Se pune tortilla in cuptorul in care ati facut cartofii pentru 2 minute pentru a se incalzi.

5

Punem cate o foaie de tortilla pe o farfurie si asezam puiul taiat, cartofii, salata taiata, ceapa si castravetii. Deasupra punem sosul de usturoi.

6

Rulam wrap-ul si este gata pentru a fi servit.

Sosul de usturoi :
7

Se fraca 4 catei de usturoi zdrobiti cu putina sare. Se adauga o lingura de ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta, apoi se adauga iaurtul.

Ingrediente

Pentru Wrap :
 650 g piept de pui
 5 cartofi la cuptor
 1 salata iceberg
 3 castraveti murati
 1 ceapa rosie
 sos de usturoi cu iaurt
 6 Tortilla Wraps
Marinada pui :
 boia afumata
 sare
 piper
 usturoi granulat
Cartofi la cuptor :
 5 cartofi
 sare
 usturoi granulat
 ulei masline
Sos de usturoi cu iaurt :
 4 catei usturoi
 300 g iaurt grecesc
 sare
 ulei masline

Direcții

Cartofi la cuptor :
1

Se curata cartofii si se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare, usturoi granulat si ulei de masline. Se baga la cuptorul preincalzit la 220˚C timp de 40 minute.

Piept pui :
2

Se feliaza pieptul de pui in felii mai subtiri. Se condimenteaza cu boia afumata, sare, piper, usturoi granulat si ulei de masline. Se amesteca puiul cu mana sa se condimenteze pe toate partile si se cateste la gratar sau intr-o tigaie fara ulei.

Asamblarea wrap-ului :
3

Se taie pieptul de pui in fasii.

4

Se pune tortilla in cuptorul in care ati facut cartofii pentru 2 minute pentru a se incalzi.

5

Punem cate o foaie de tortilla pe o farfurie si asezam puiul taiat, cartofii, salata taiata, ceapa si castravetii. Deasupra punem sosul de usturoi.

6

Rulam wrap-ul si este gata pentru a fi servit.

Sosul de usturoi :
7

Se fraca 4 catei de usturoi zdrobiti cu putina sare. Se adauga o lingura de ulei de masline si se amesteca pana se formeaza o pasta, apoi se adauga iaurtul.

Wrap cu pui