Wrap de curcan

AutorEatWithME
DificultateIntermediar

Potrivita pentru pranzul de la birou/ scoala fiind usor de transportat, dar si pentru o cina rapida.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 1 lipie
 50 gr piept de curcan
 10 frunze de baby spanac
 150 gr iaurt grecesc
 1 catel usturoi
 1 castrevete
 ½ avocado
 piper
 sare
 2 suc de lamaie

Mod de preparare:

1

Se curata castravetele, se da pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat, sucul de lamaie, piper si iaurtul grecesc.

2

Se taie bucata de piept de curcan fasii si se gateste in tigaie 4-5 minute pe fiecare parte (se poate adauga o lingura de ulei pentru ca pieptul sa nu se lipeasca).

3

Se pun pe lipie frunzele de baby spanac, carnea, sosul de iaurt si avocado taiat fasii, apoi se ruleaza strans.
Se poate pune lipia dupa rulare in tigaie 2-3 minute (pe fiecare parte) pentru a fi mai crocanta.

Ingrediente

 1 lipie
 50 gr piept de curcan
 10 frunze de baby spanac
 150 gr iaurt grecesc
 1 catel usturoi
 1 castrevete
 ½ avocado
 piper
 sare
 2 suc de lamaie

Indicații

1

Se curata castravetele, se da pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat, sucul de lamaie, piper si iaurtul grecesc.

2

Se taie bucata de piept de curcan fasii si se gateste in tigaie 4-5 minute pe fiecare parte (se poate adauga o lingura de ulei pentru ca pieptul sa nu se lipeasca).

3

Se pun pe lipie frunzele de baby spanac, carnea, sosul de iaurt si avocado taiat fasii, apoi se ruleaza strans.
Se poate pune lipia dupa rulare in tigaie 2-3 minute (pe fiecare parte) pentru a fi mai crocanta.

Note

Wrap de curcan