Acest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Speli zucchini, îl tai în jumătăți și îi scobești miezul. Apoi tai fiecare jumătate din nou în două.
Pui sare pe fiecare bucată de zucchini.
Adaugi ulei de măsline, consider că o lingură per bucată este mai mult decât suficient.
Rupi bucățele din bulgărașul de mozzarella și pui pe fiecare zucchini.
Presari oregano și busuioc.
Adaugi măslinele kalamata (eu le scot sâmburii și le țin într-un borcan cu ulei) și apoi brânză Camembert ruptă cu mâna.
Adaugi boabe de coriandru proaspăt râșnite.
Le dai la cuptor la foc mediu pentru aprox 30 de minute, la foc mic (sau în funcție de cuptor).
La final, le decorezi cu câteva roșii cherry.
Poftă Bună!
Ingrediente
Indicații
Speli zucchini, îl tai în jumătăți și îi scobești miezul. Apoi tai fiecare jumătate din nou în două.
Pui sare pe fiecare bucată de zucchini.
Adaugi ulei de măsline, consider că o lingură per bucată este mai mult decât suficient.
Rupi bucățele din bulgărașul de mozzarella și pui pe fiecare zucchini.
Presari oregano și busuioc.
Adaugi măslinele kalamata (eu le scot sâmburii și le țin într-un borcan cu ulei) și apoi brânză Camembert ruptă cu mâna.
Adaugi boabe de coriandru proaspăt râșnite.
Le dai la cuptor la foc mediu pentru aprox 30 de minute, la foc mic (sau în funcție de cuptor).
La final, le decorezi cu câteva roșii cherry.
Poftă Bună!