Un alt fel de "spaghetti"
Ingrediente:
1 dovlecel verde, maricel
1 tsp unt 65% grasime
3 sos bolognese, eu am folosit Panzani
parmezan ras
sare, piper/fulgi chili
optional: marar uscat
Mod de preparare:
1
Spiralati dovlecelul si apoi adaugati-l intr-o tigaie, impreuna cu untul.
2
Condimentati si lasati la foc mediu timp de cateva minute, pana se inmoaie.
Amestecati adesea.
3
In aceeasi tigaie, puteti adauga sosul la sfarsit si amesteca bine.
Sau il puteti incalzi putin, separat.
4
Serviti cu parmezan ras.
Ingrediente
1 dovlecel verde, maricel
1 tsp unt 65% grasime
3 sos bolognese, eu am folosit Panzani
parmezan ras
sare, piper/fulgi chili
optional: marar uscat
Indicații
1
Spiralati dovlecelul si apoi adaugati-l intr-o tigaie, impreuna cu untul.
2
Condimentati si lasati la foc mediu timp de cateva minute, pana se inmoaie.
Amestecati adesea.
3
In aceeasi tigaie, puteti adauga sosul la sfarsit si amesteca bine.
Sau il puteti incalzi putin, separat.
4
Serviti cu parmezan ras.