Simplu, gustos si sanatos. 🙂

Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam foarte bine dovleceii ii decojim si ii taiem felii foarte subtiri. Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba punem dovleceii taiati si ii lasat sa fiarba timp de 8-10 minute. Intre timp taiem cei doi avocado si ii pasam foarte bine pana cand obtinem o pasta fina. Tocam ceapa verde marunt si o adaugam peste avocado impreuna cu sare, piper si zeama de la o jumatate de lamaie. Curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt.
Intr-o tigaie punem putin ulei. Cand acesta se incinge adaugam usturoiul taiat impreuna cu dovleceii care intre timp s-au fiert si amestecam usor, avand grija sa nu sfaramam dovleceii.
Adaugam condimentele preferate si mai lasam totul pe foc pentru inca 5-10 minute.
Adaugam si pasta de avocado si cascavalul (dat pe razatoare) si amestecam totul.
Enjoy! 🙂
Ingrediente
Indicații
Spalam foarte bine dovleceii ii decojim si ii taiem felii foarte subtiri. Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. In momentul in care apa a inceput sa fiarba punem dovleceii taiati si ii lasat sa fiarba timp de 8-10 minute. Intre timp taiem cei doi avocado si ii pasam foarte bine pana cand obtinem o pasta fina. Tocam ceapa verde marunt si o adaugam peste avocado impreuna cu sare, piper si zeama de la o jumatate de lamaie. Curatam cateii de usturoi si ii taiem marunt.
Intr-o tigaie punem putin ulei. Cand acesta se incinge adaugam usturoiul taiat impreuna cu dovleceii care intre timp s-au fiert si amestecam usor, avand grija sa nu sfaramam dovleceii.
Adaugam condimentele preferate si mai lasam totul pe foc pentru inca 5-10 minute.
Adaugam si pasta de avocado si cascavalul (dat pe razatoare) si amestecam totul.
Enjoy! 🙂