fbpx

Idei pentru Cina

Crispy la cuptorBy goanta teodoraCel mai fraged și gustos crispy este cel făcut acasă!
Macaroane cu pui si ciuperci, in sos albBy roxenneskitchenReteta de paste cu pui si ciuperci in sos alb este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit. Pastele sunt versatile si nu stiu pe cineva care sa nu fie indragostit de ele. Se pregatesc rapid, sunt satioase, iar ceea ce le va insoti va fi realizat mereu dupa gustul fiecaruia.
Enchiladas cu dovleacBy Ramona OlaruUn deliciu din bucataria mexicana, aceste anchiladas sunt absolut delicioase, perfecte atat pentru vegetarieni cat si pentru pofticiosii de ceva bun carora le place bucataria internationala. NB: La reţetele mexicane se foloseşte coriandru, mie însă nu îmî place aşa că l-am înlocuit cu pătrunjel. Dacă nu aveţi nici o problema cu gustul coriandrului puteţi folosi cu încredere.
Tartă cu dovlecei și vinete la cuptorBy Ramona OlaruAceastă bunătate de tartă cu dovlecei și vinete la cuptor este simplu de făcut și poate fi devorata pe post de prânz sau cină ușoară. Este inspirată puțin din modelul unui quiche, doar că fără strop de alut. Ingredientele de mai jos sunt pentru o tava cu diametrul de 27 cm.
Salată cu puiBy Farfuria CurcubeuProvocarea cea mai mare din ultimul timp a fost să îmi conving partenerul să mănânce sănătos. Doar gândul la legumele din farfurie îl transformau într-un copil mofturos. Salata asta l-a convins că și mâncarea sănătoasă poate fi gustoasă și consistentă. Aceasta este varianta mea de salată cu pui, însă este foarte simplu de făcut, cu diferite ingrediente după preferințele fiecăruia.