fbpx

Idei pentru Cina

Paste cu ciuperci și sos albde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roTrebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.
Paste cu somon și sos albde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roNe plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Salată grecească de pastede Flavor TailorsSă uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Souffle cu ghebe și goudade Flavor TailorsToamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.
Tartă cu cheddar, blue cheese și perede Flavor TailorsSă ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.
Tartă cu roșii, mascarpone și busuiocde Flavor TailorsCu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!