Toate Rețetele
Babka cu NutellaBy AndraO alta reteta pe care o puteti pregati de Craciun este babka cu Nutella. Babka este un cozonac despicat si impletit care isi are originile din comunitatile de evrei care traiau in Polonia si Ucraina. Acest desert a inceput sa fie popular in Statele unite in jurul anului 2010 cand multi evrei stabiliti in New York au inceput sa isi deschida patiserii si sa vanda acest preparat in forma lui traditionala sau mai putin traditionala. Reteta originala este cu dulceata, gem sau scortisoara, insa versiunea cu Nutella este cea mai populara si iubita.
Crinkles Cu Ciocolata AmaruieBy Daniel BredaCand iarna si craciunul bate la usa, atunci e clar ca acesti biscuiti nu trebuie sa lipseasca de pe masa.
Textura perfecta nu exi..., trust me.Tort Cu Mousse De Ciocolata Cu Blat de Brownie si Caramel SaratBy Daniel BredaCiocolata Amaruie si Caramelul Sarat nu au neovie de descriere.Salam de biscuițiBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roPentru că vă spusesem acum ceva timp că am realizat biscuiții populari special pentru un viitor salam de biscuiți, ne-am pus pe treabă și acum se pot bucura și cei mici de o variantă foarte sănătoasă a uneia dintre cele mai iubite amintiri din copilărie. Piure din fulgi de ovaz, zmeura si afineBy LiliO combinatie perfecta si un mic dejun pe masura!Scones cu afineBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAnul trecut am încercat pentru prima dată să adaptez o rețetă de scones, pentru a obține o variantă babyfriendly. Cum vechiul telefon a suferit acum ceva timp un tragic accident, nu reușesc să mai găsesc fotografiile cu încercarea de atunci, când am folosit zmeură congelată, în loc de afine, cum am folosit acum.
Bine că rețeta a fost păstrată bine, căci am fost cuceriți cu toții. Nici nu știu de ce a trecut atâta timp fără să mai fac.
Pentru cine nu a aflat încă ce sunt scones, vă spun acum că sunt niște “biscuiți” cu care britanicii se delectează când savurează ceaiul.
Sunt delicioși, aromați, fragezi, mooooi în interior și cu o crustă foarte puțin crocantă la exterior.
Deși nu am folosit zahăr sau alt îndulcitor, vă asigur că sunt geniali.
Untul dă o aromă desăvârșită care invadează bucătăria în timpul coacerii.
Se pot servi simpli, cu sos de fructe proaspete, cu unt de arahide, cu iaurt sau alt derivat lactat, iar mămicile cărora le place cafeaua cu siguranță vor fi încântate să-i servească alături.