fbpx

Garnituri

Toate Rețetele

Souffle cu ghebe și goudade Flavor TailorsToamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.
Spanac și anghinare în sos de brânzede Flavor TailorsCumpărasem de ceva timp o conservă de anghinare și nu am reușit să-i găsesc locul într-o rețetă, până mi-a venit ideea să o combin cu spanac și brânze și să le gratinez pe toate la cuptor. Rezultatul a fost delicios, cremos și intens aromat de la blue cheese. Am servit cu lipii, dar se potrivește și cu crackers.
Piure cu gouda și chivesde Flavor TailorsSunt mare fan cartofi copți, dar de data asta am avut poftă de niște cartofi piure pufoși și aromați așa că am căutat prin frigider și am mai găsit niște brânză gouda, jumătate de legătură de chives și am gătit cel mai gustos și aromat piure. Să nu uităm, am adăugat și puțin usturoi și rezultatul a fost wow! Nici nu mi-a mai trebuit altceva lângă piure, l-am devorat așa, simplu.
Dahl cu năut și mazărede Flavor TailorsNăutul este nelipsit din casă și pentru că de obicei îl transform în humus sau falafel, m-am gândit ce altceva aș mai putea croi cu el, așa că i-am dat un aer indian și l-am cusut într-un dahl cu năut și mazăre. Bineințeles, am condimentat totul cu curry parfumat, iar rezultatul a fost delicios alături de niște lipie rumenită.
TARTĂ CU ZUCCHINI ȘI LEUȘTEANde Flavor TailorsTartă cu zucchini și leuștean, o nouă rețetă care pune în valoare aroma specială a leușteanului. În combinație cu zucchini și cheddar, a rezultat o tartă delicioasă, cu un blat aromat din fulgi de ovăz. Vă invit la degustat!
SOUFFLÉ DE LEUȘTEANde Flavor TailorsSurprinzător, dar se poate face și soufflé de leuștean și e atât de gustos și pufos că nici nu-ți imaginezi! Gustul deosebit al cheddar-ului complimentează atât de bine aroma intensă a leușteanului, iar rezultatul e peste așteptări!