fbpx

Plăcinte, Tarte și Rulade Sărate

Toate Rețetele

Calzone cu sunca si mozzarellade Gabriela.ble.foodSunt perfecte pentru pranz rapid, pentru calatorii sau pentru copii mofturosi. Un fel de pizza impaturita, dar altfel.
Tartă rustică cu brânză și dovleceide Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roSăptămâna trecută am savurat o delicioasă tartă rustică cu brânză și dovlecei. Tare bine am făcut, căci această combinație ne-a cucerit.
Tartă fără gluten cu ciuperci și brânzăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDeși nu avem alergii, pe blog veți regăsi mai des rețete fără ouă, fără lactate, fără gluten, în funcție de cum mi-am organizat meniul săptămânal, pentru a nu fi nevoită să gătesc mereu separat pentru mine. Această tartă am pregătit-o pentru toată familia, dar fără făină de grâu, căci eu o evit cât pot de mult.
Souffle cu ghebe și goudade Flavor TailorsToamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.