fbpx

Porc

Toate Rețetele

Pulled Pork Burgerde Ramona DanescuChifla de casa, carne gatita lent la cuptor si salata coleslaw...efectiv acest burger este divin.
Cotlet de porc, cu legume și mirodenii, la cuptorde Ancutsa CuisineDe Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.
Lebăr de casăde Ancutsa CuisineSăptămâna aceasta, am pregătit împreună cu familia mea toba de casă și, odată cu aceasta, și lebărul. Astfel, am dat deoparte pentru lebăr puțină inimă fiartă pentru tobă și, separat, am fiert special pentru lebăr fleică și ficat. Am pus-o în maț de porc, din cele pentru cârnați, pentru că nu ne plac cele crețe, dar asta ține de gust, fiecare le face cum îi place.
Shepherd’s piede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roÎn weekend am făcut o porție mai mare de sos bolognese, cu gândul să mai și congelez pentru zile cu mai puțin timp la dispoziție. Cum a fost gata am servit o parte cu niște paste, că pastele nu sunt refuzate sub nicio formă, doar știți. Ce voiam să congelez, însă, a fost savurat a doua zi, sub formă de shepherd’s pie – plăcinta ciobanului. Spun “sub formă de…”, căci aceasta se gătește cu carne de miel, de unde și numele acesteia. Am scutit astfel timpul în care aș fi pregătit altă umplutură, special pentru aceasta.
Tochitură cu mămăligăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roO tochitură cu mămăligă nu cred că refuză nimeni! Ce ziceți, am sau nu dreptate?