fbpx

Retete cu Ciocolată

Toate Rețetele

Caramel Slice – Felie de caramelBy Dulce by AnaDacă sunteți iubitori de caramel, veți adora această rețetă. Eu zic că are doar puncte forte, are un grad de dificultate ușor, necesită ingrediente simple, se prepară relativ repede (exceptând timpul final în care trebuie să se răcească pentru a fi tăiată ;-P ), iar de gust nu vă mai spun. Înlocuiește cu succes orice baton de caramel din comerț! Cine e primul care o prepară?
Mille FeuilleBy Daniel BredaUnul dintre deserturile preferate cand vine vorba de texturi, este crocant si cu crema fina, ce te face sa nu te mai opresti din mancat.
Negresă Ferrero RocherBy Dulce by AnaDacă ești fan Nutella cu siguranță ești și fan Ferrero Rocher. Nutella + Ferrero Rocher + Brownie = A match made în heaven (Chocolate heaven 😇🍫). O negresă umplută cu praline Ferrero Rocher, acoperită cu o cremă fină de Nutella în care am scufundat câteva bomboane Ferrero și alune prăjite ce transformă clasicul brownie într-unul extrem de ciocolătos și crocant. Un desert divin care merită încercat! Nu veți regreta! 😉
Chocolate bunsBy magda.srecipesRulouri pufoase și aromate, perfecte pentru cafeaua de dimineață!
Blondine cu zmeură și ciocolată albăBy Dulce by AnaPentru mine, negresele și blondinele perfecte sunt simple, rapide, cu o textură moale si gooey, iar pe timp de vară ador combinația cu fructe acrișoare. Fiind sezonul zmeurei a trebuit să încerc această rețetă și rezultatul nu a dezamăgit 🤤.