fbpx

Retete cu Ciocolată

Toate Rețetele

Mousse de ciocolatăde Flavor TailorsMousse de ciocolată albă și neagră, cremos și ciocolatos, perfect să împace o zi de luni, o zi ploioasă de toamnă, o zi în care te-ai trezit cu fața la cearceaf sau să-ți ofere bucurie în orice fel de zi. Bineînțeles, se poate face doar de ciocolată albă sau de ciocolată neagră, dar are mai mult farmec așa, în 2 culori.
Ciocolată caldăde Dulce by AnaÎn lunile mai reci, nevoile și dorințele noastre se schimbă, mai ales când vine vorba de mâncare. Scăderea temperaturii și mai puține ore de lumină în zi înseamnă, de obicei, mai mult timp petrecut în casă, poate citind o carte sau pur și simplu acoperiți cu o pătură pe canapea vizionând un film.Băuturile calde oferă confort, siguranță și un sentimente de nostalgie, iar o cană de ciocolată caldă este perfectă pentru o clipă relaxare.Servește această băutură delicioasă, cu un gust intens de cacao, acoperită cu frișcă și bucățele de ciocolată atunci când ai cu adevărat nevoie de un moment special.
Cheesecake cu Nutellade Flavor TailorsCheesecake cu Nutella, delicios și cu consistență de mousse, perfect pentru acele momente în care merităm un mic răsfăț și uităm de calorii.
Brioșe Rudolphde CooksVei găsi în supermarketuri toate ingredientele pentru decorarea brioșelor.Cu siguranță cei mici vor fi foarte încântați de aceste brioșe, pregătindu-le în compania lor.
Fursecuri șprițate cu migdalede KristinaPentru aceste fursecuri, aluatul trebuie să rămână suficient de moale ca să poată fi trecut prin cornetul cu șpriț. Dacă e prea tare, se adaugă puțin lapte.