fbpx

Retete cu Ciocolată

Toate Rețetele

Cupcakes Cu Ciocolata Cu Mentade Daniel BredaCand vine vorba de deserturi, personal prefer deserturile umede, cu crema, asa ca nu o sa ma vedeti mancad un chec uscat sau o briosa uscata 😀
Brownie cu visinede Ramona DanescuBlat de brownie umed si plin de ciocolata, visine aromate, ce sa mai...desertul perfect.
Cornulete cu Nutellade petitecuisineCornulete fragede, de post cu pasta de alune. Eu am folosit Nutella facuta de casa vegana, insa puteti folosi si cumparata.
Ciocolată „Cu ce ai prin cămară”de Dulce by AnaNeștiind exact ce să fac dulce, am cotrobăit prin dulapul cu ingrediente pentru inspirație și am observat că am foarte multe pachete de biscuiți, pungi cu fructe uscate și bomboane de ciocolată desfăcute. Atunci m-am gândit, ce-ar fi să fac ceva bun cu ingredientele rămase de la alte prăjituri? Da, le putem mânca și așa, dar vă garantez că ce vă propun mai jos este mult mai bun. Partea frumoasă este că durează doar 15 minute s-o prepari și poți adăuga ce vrei în ea. Baza rămâne aceeași, dar combinațiile de arome sunt infinite. Eu am făcut trei feluri diferite: cu alune de pădure, cu cereale și cu fructe uscate ca să vă arăt cât de versatilă este.
Biscuiti Brownie Cu Portocalade Daniel BredaBiscuiti + Brownie = Rai. Acesti biscuti brownie au cea mai buna textura pe care o poti incerca, crunchy in exterior si moi in interior.