fbpx

Rețete de Craciun

Toate Rețetele

Turta dulce cu glazura de ciocolataBy AndraTurta dulce este o reteta indragită de multi dintre noi. Turta dulce ne aduce aminte de copilarie si ne duce cu gandul la sarbatorile de iarna. Aceasta varianta cu glazura de ciocolata e super delicioasa, trebuie sa o incercati si voi.
Turta dulce cu miereBy whatsoanacookingDaca aveti in plan sa pregatiti niste turta dulce cu miere pentru Mos Craciun, am pentru voi o reteta rapida si faina, aromata si usoara
Turtă dulce de postBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDeși am salvat multe dintre rețetele bunicii, bine păstrate de către mama în carnețelul personal, nu am reușit să fac până acum rețeta ei de turtă dulce de post. Am adaptat-o puțin, în funcție de ceea ce aveam la îndemână și a ieșit o nebunie de turtă dulce, toddler friendly. Cireșel m-a ajutat la decupat formele și a fost și primul care a dat verdictul. Tare mândru și încântat a fost de rezultatul final, dar și de activitatea desfășurată împreună.
Coroniță LinzerBy Dulce by AnaBiscuiți umpluți cu trei tipuri de gem, cu un aspect festiv, perfectă pentru centrul mesei de Crăciun. Aluatul este fraged și ușor de modelat, putem folosi orice tip de dulceață sau gem (eu am folosit, zmeură, măceșe și magiun de prune) iar cea mai bună parte este că putem să o pregătim cu până la două săptămâni înainte de sărbători.
Tort Cizmulițele lui Moș NicolaeBy Ancutsa CuisinePentru mine, tortul acesta a fost magic… în timp ce pregăteam cizmulițele (tortul), am primit ciocolata de la Moș Nicolae... la timp, pentru că tocmai terminasem ciocolata și luasem o pauză să mă gândesc ce soluție să găsesc... Cred că m-a văzut Moșul că mă chinui și mi-a trimis ajutorul... A fost o surpriză neașteptată!