Toate Rețetele
Piept de pui cu măsline verzi și lămâie la cuptorBy Dia și Bucătăria🍴Piept de pui la cuptor, cu condimente, măsline verzi și felii de lămâie.Pulpă de porc cu cartofi feliați la cuptorBy Dia și Bucătăria🍴Pulpă de porc condimentată cu usturoi, pătrunjel, ulei de măsline, cimbru, iar pentru garnitură am ales cartofi albi feliați până la jumătate, îmbrăcați în ulei de măsline, usturoi mărunțit, cimbru, busuioc,boia dulce si oregano.Tagliatele cu somonBy Dia și Bucătăria🍴Tagliatele🍝 cu somon🐟 - o rețetă făcută la inspirație din dragoste pentru paste. Au un gust deosebit atât imediat ce le-am luat de pe foc, cât și a doua zi. Pofta bună sa aveți și abia aștept să imi spuneti cum vi s-au părut. Stufat cu carne de porcBy Ancutsa CuisineO mancare de vara cu carne de porc si multa verdeata, foarte gustoasa si satioasa.Ciolan de porc în vin, cu legume la cuptorBy Food is my loveO rețetă simplă, cu ingrediente accesibile și nu foarte costisitoare, care te poate scoate din încurcătură atunci când rămâi în pană de idei.
Enjoy!Surf and TurfBy Catalin IlieSurf and turf este un fel principal care combină fructe de mare și carne roșie. Se folosește de obicei homar, creveți, caalmari ori scoici, care pot fi gătite în felurite moduri - la abur, grătar ori prăjite. Iar carnea roșie este de obicei de vită.