Rețete fără Carne

Toate Rețetele

Mâncare de urzici (de post)By Ancutsa CuisineO reţetă de primăvară, potrivită pentru perioada Postului, mai puțin în Săptămâna Mare. De obicei le pregătesc cu usturoi, ceapă și făină. Dar mama m-a sfătuit să le fac cu usturoi verde, fără ceapă și făină, că sunt mai ușoare așa. Știe ea ce știe, pentru că au ieșit foarte gustoase. Le-am servit alături de mămăligă caldă și hrean ras.
Raviolli cu urziciBy CristinaStaiculescuCând eram mică mama gătea urzicile doar în ciorbă, dar pentru că îmi plac foarte mult și sunt printre verdețurile mele preferate, am încercat să găsesc noi rețete cu minunățiile astea ale naturii.
Drob vegetarian cu hrișcă și pleurotusBy CristinaStaiculescuNu sunt deloc religioasă, însă sărbătorile sunt un prilej pentru a petrece timp cu cei dragi, relaxare și liniște. Pentru că am fost departe de familie de acest Paște, nu am vrut totuși să renunț la preparatele tradiționale, chiar dacă de câteva luni am renunțat la carne, așa că rețeta pe care o propun este drob vegetarian cu hrișcă și pleurotus.