Rețete fără Carne

Toate Rețetele

Cartofi noi pané, cu rozmarin și iaurt grecescBy Ancutsa CuisineAm pregătit această garnitură pentru o friptură, din cartofi fierți, pe care i-am dat prin ou, făină, pesmet, am condimentat cu sare și rozmarin și i-am servit cu iaurt grecesc. Eu am folosit pesmet făcut în casă, este râșnit mai mare, e ușor crocant.
Gustare cu batoane de camembert și sparanghel panéBy Ancutsa CuisinePentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.
Supa crema de legume cu crutoaneBy Ramona DanescuSupa crema de legume este mereu o alternativa gustoasa si sanatoasa cand nu ai timp de un pranz sau o cina prea complicata.