fbpx

Rețete la Grătar

Toate Rețetele

Burger de casăde KUTTCine nu iubește burgerii? Sau, mai bine zis, cine poate rezista tentației de a mușca cu nesaț dintr-o chiftea bine rumenită pe grill, acoperită de straturi multe de legume, cu sosuri delicioase, ce curg valuri-valuri între două jumătăți de chiflă albă și pufoasă? Hmmm, numai gândul la așa minunăție ne face să încingem de grabă grătarul și să ne apucăm de treabă. Pentru cei mai chipeși și gustoși burgeri, va fi nevoie să pui la bătaie ingredientele menționate alături.
Frigărui cu porc și legumede Ancutsa CuisineÎmi plac mult frigăruile, pentru că de fiecare dată le pot face altfel. Acum am ales să le pregătesc cu porc, cârnat, șuncă, jambon crud uscat, ciuperci și ardei. Le-am presărat cu mirodenii și au ieșit delicioase! Pentru garnitură am ales niște cartofi copți, doar câțiva, pentru că aveam deja frigăruile. Am zis că merg bine alături de ridichi roșii, usturoi verde, praz și câteva frunze de la o salată Terra Verde, care mi-a plăcut mult pentru că are rădăcini și poate fi pusă în ghiveci, e frumos colorată, dar și gustoasă.
Frigărui de pui cu legumede Dia și Bucătăria🍴Frigărui de pui cu toate legumele pe care le aveți în frigider cu cartofi wadges.
Aripioare dulci-acrișoarede MiaMariaSimplu, gustos, aromat : preparatul din aripioare de pui poate deveni atracția unui prânz împreună cu prietenii, într-o zi de vară.
Somon la grătar cu cartofi copțide MariaPeștele este un preparat sănătos care ar trebui sa fie inclus in meniul nostru săptămânal. Unul dintre cele mai sănătoase feluri in care putem servi peștele este pe grătar, alaturi de o garnitura din legume.
[elfsight_instagram_feed id="8"]