fbpx

Tocănițe

Toate Rețetele

Tocana de ghebe cu smantanade AndraAdor ciupercile sub orice formă și, deși când eram mică le uram, acum le ador și as putea mânca oricând și oricât, fie că vorbim de hribi, gălbiori, ghebe sau alte ciuperci. Tocană de ghebe cu smântână ce-i drept, nu țin minte sa fi mâncat vreodată, insa am mâncat acum și, acompaniată de mămăliga calda și parmezan, pot sa spun că a fost una dintre cele mai gustoase cine pe care le-am servit in ultima vreme.
Tochitură cu mămăligăde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roO tochitură cu mămăligă nu cred că refuză nimeni! Ce ziceți, am sau nu dreptate?
Gulaș de vităde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roPreparatul de astăzi s-a mâncat ca pâinea caldă și mâine repetăm, căci soțul nu s-a săturat în seara aceasta. Concluzia lui: "diviiiiiin, dar puțin".
Dahl cu năut și mazărede Flavor TailorsNăutul este nelipsit din casă și pentru că de obicei îl transform în humus sau falafel, m-am gândit ce altceva aș mai putea croi cu el, așa că i-am dat un aer indian și l-am cusut într-un dahl cu năut și mazăre. Bineințeles, am condimentat totul cu curry parfumat, iar rezultatul a fost delicios alături de niște lipie rumenită.
Tocăniță de ciuperci cu burratade Flavor TailorsBrânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!