Toate Rețetele
Tocăniță de ciuperciBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas.
Nu și acum, însă!
Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.
Fasii de pui cu ciuperci brune si ardei iuteBy Soare ElenaAceasta reteta are un continut scazut de carbohidrati fiind o cina foarte usoara! Faceti totul intr-o singura tigaie si lasati aromele sa va sufle mintea! Toate fierte in sucuri de tigaie cu unt umplute cu ierburi si condimente, veti IUBI aceasta noua reteta usoara de cina.Tocăniță de pui cu ciuperciBy LovemadeedibleRețetă ușoară, mâncare sățioasă și bogată în proteine.Pui cu sos de smantana, bacon, rosii uscate si spanacBy Soare ElenaDaca nu va placea pana acum puiul cu sos de smantana, acest sos colorat va deveni preferatul vostru.Mancare de conopidaBy Madi CuisineReteta de sezon, gustoasa si usor de preparat!Ratatouille by KuttBy KUTTFranța este cea care a dat lumii măsura eleganței și a rafinamentului. Stilul și bunul gust caracteristic culturii franceze se regăsește și în preparatele culinare provenite din toate zonele geografice ale acestei țări.
Poate una dintre cele mai cunoscute nouă rețete din sud-estul provensal este Ratatouille, faimoasa tocăniță de legume originară din Nisa. Bogată în legume gătite lent la cuptor, acest fel de mâncare reprezintă o alternativă ușoară, sănătoasă și absolut delicioasă pentru o cină în familie.
Farmecul pregătirii acestui preparat constă în faptul că Ratatoille permite o oarecare libertate de exprimare a creativității bucătarului în ceea ce privește alegerea și combinarea legumelor, importantă fiind însă respectarea metodei și a pașilor de preparare.