Torturi

Toate Rețetele

Tort Inimă cu fructeBy Ancutsa CuisinePentru 8 Martie, am pregătit un tort în formă de inimă, cu foi cu migdale, mascarpone, coajă de lămâie și apă de flori de portocal. Am folosit cremă doar ca umplutură și puțin pe capac, nu am îmbrăcat lateralele, pentru un aspect rustic și modern. L-am decorat cu multe fructe, frunze de busuioc și de mentă(plantate și îngrijite cu drag în ghivecele mele) și ce m-am bucurat de petalele de la florile de căpșuni care încă stăteau prinse de căpșuni. La mulți ani, frumoși și dulci, tuturor femeilor!
TORT FARA COACERE CU CARAMELBy biancaajitaruNu vreau sa lungesc foarte mult descrierea. Ce trebuie sa stiti despre acest tort fara coacere este ca nu se compara cu nimic. E vis! Nu ar trebui ratat. Pe cuvant!
Tarta Snickers Cu Caramel SaratBy Daniel BredaCred ca este una dintre cele mai bune prajituri pe care le-am facut. Desi pare complicata, nu este, necesita doar putina munca dar merita tot efortul!
Tort cu ciocolată și danteleBy Ancutsa CuisineCine ar ghici că în spatele unui decor delicat cu flori colorate și dantele de zahăr, se ascunde un blat de cacao, nu prea dulce, cu note robuste, însiropat cu cafea, umplut cu cremă ganache? Un echilibru între feminin și masculin, un fel de yin și yang.
Tort ElenaBy Ancutsa CuisineDacă am tot pregătit pentru ai mei torturi cu ciocolată, acum a venit și rândul meu să pregătesc ceva pe gustul meu: un tort de vară, ușor, răcoritor, cu blat de vanilie și apă din flori de portocal, cu multă frișcă și căpșuni proaspete, fructele mele preferate. Dedic acest tort tuturor sărbătoriților care poartă numele Sfinților Constantin și Elena.
Tort Saint HonoréBy Ancutsa CuisineTort Saint Honoré (sfântul-patron al bucătarilor şi patiserilor) cu aluat opărit, decorat cu cremă de vanilie şi cremă ganache, apoi cu mici choux-uri umplute cu cremă de vanilie şi de ciocolată şi ornate cu aureole de sfânt din zahăr caramelizat, specifice acestui desert.