De ce să cumpărăm înghețata, când o putem prepara acasă, din ingrediente simple, fără coloranți artificiali și alți agenți de îngroșare? Aromele sunt la îndemâna noastră și putem crea combinații surprinzatoare de înghețătă.
Reteța propusă de noi, este cea mai simplă posibilă ... o înghețată făcută in casă, fără aparat special și folosind doar două ingrediente la îndemâna oricui!
Cremoasa, aerata și o baza perfecta pentru a crea variante de înghețată cu aromele preferate!
Pornind de la această rețeta, am încercat trei mix-uri demențiale, atât ca textură, cât și ca savoare!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Folosind un tel sau un mixer electric, bateți smântâna pe viteză medie-mare până când se formează vârfuri moi.
Reduceți puțin viteza mixerului și turnați laptele condensat rece și zahărul vanilat / extractul de vanilie.
Măriți din nou viteza și bateți totul până când amestecul este gros și ține vârfurile tari.
Transferați baza de înghețată într-un recipient mare care poate fi resigilat, acoperiți și congelați cel puțin 5 ore sau peste noapte înainte de a mânca. Depozitați înghețata în congelator până la 6 săptămâni.
Ingrediente
Indicații
Folosind un tel sau un mixer electric, bateți smântâna pe viteză medie-mare până când se formează vârfuri moi.
Reduceți puțin viteza mixerului și turnați laptele condensat rece și zahărul vanilat / extractul de vanilie.
Măriți din nou viteza și bateți totul până când amestecul este gros și ține vârfurile tari.
Transferați baza de înghețată într-un recipient mare care poate fi resigilat, acoperiți și congelați cel puțin 5 ore sau peste noapte înainte de a mânca. Depozitați înghețata în congelator până la 6 săptămâni.