Contul meu

Pizza la tavăBy iCookHello iCooks, Există o varietate foarte mare în ceea ce privește pizza romană. Unele sunt rotunde, altele subțiri și lungi, chiar de 3 metri lungime, unele cu aluat mai gros, altele cu aluat foarte subțire, iar unele sunt gătite în tavă, precum pizza noastră de astăzi. Cand vine vorba de topping-uri, nu exista reguli precise, așadar aici totul depinde de gustul si creativitatea voastra. Noi am optat pentru o pizza clasica, cu ingrediente simple si proaspete și anume:
Sos MarinaraBy iCookHello iCooks, Sosul marinara este simplu și rapid de preparat, vegan, foarte gustos și totodată versatil, putând fi folosit în prepararea mai multor rețete precum: pizza, paste, carne, chiftele. De asemenea se poate păstra pentru mai mult timp la congelator sau în borcane închise ermetic.
Aluat de pizza IIBy iCookHello iCooks, Aluatul este foarte umed, ceea ce îl face foarte moale. Manipulați-l ușor pentru a menține toate bulele de aer din aluat.
Aluat de pizza fără frământareBy iCookHello iCooks, Acest aluat de pizza este foarte umed, 80% hidratare, ceea ce îl face foarte moale. Manipulați-l ușor pentru a menține toate bulele de aer din aluat. Amestecați aluatul cu o lingură, pliați-l cu mâna de câteva ori pe parcursul zilei și lăsăți-l să se odihnească până a două zi, când poate fi folosit pentru pizza. Se obțin aproximativ 660g de aluat, suficient pentru o tavă de pizza de 25*35 cm.
Rotolo cu pesto și prosciuttoBy iCookHello iCooks, Te-ai gândit vreodată sa încerci varianta de pizza rulată? Aluatul clasic de pizza, cu toppingurile preferate, totul sub forma unor rulouri, ce vor deveni atât de iubite, încât le vei lua la pachet, în călătorii, picnic, ca gustări de zi cu zi sau ca aperitiv gustos pentru musafiri.
Sos albBy iCookHello iCooks, Acest sos este foarte versatil, gustos, aromat și poate fi folosit ca sos de bază pentru pizza (noi l-am folosit ca sos de bază în pizza noastră formaggi e pera), paste sau burgeri sau servit deasupra preparatelor din pește, legume sau ouă.
Înghețată de casă, fără aparat special, 2 ingredienteBy iCookDe ce să cumpărăm înghețata, când o putem prepara acasă, din ingrediente simple, fără coloranți artificiali și alți agenți de îngroșare? Aromele sunt la îndemâna noastră și putem crea combinații surprinzatoare de înghețătă. Reteța propusă de noi, este cea mai simplă posibilă ... o înghețată făcută in casă, fără aparat special și folosind doar două ingrediente la îndemâna oricui! Cremoasa, aerata și o baza perfecta pentru a crea variante de înghețată cu aromele preferate! Pornind de la această rețeta, am încercat trei mix-uri demențiale, atât ca textură, cât și ca savoare!
Tiramisu cu căpșuni 🍓By iCookHaideți să ne bucurăm de sezonul căpșunilor 🍓🍓🍓 și să facem un desert light, dulce acrișor, pufos și plin de savoare. Perfect pentru o zi călduroasă de vară ☀️ ca alternativă a variantei clasice de tiramisu cu gust de cafea. 🎞️ REȚETA VIDEO PAS CU PAS: Jos pe pagină sau 👉 AICI
Fursecuri americane cu ciocolată și merișoareBy iCookCrocante la exterior, dar moi și suculente în interior. În această rețetă am folosit ciocolată cu lapte și merișoare, dar partea frumoasă este că puteți adăuga orice aromă sau textură vreți. 🎞️ REȚETA VIDEO PAS CU PAS: Jos pe pagină sau 👉 AICI
Sos de ciocolataBy iCookDin doar cateva ingrediente si gata in mai putin de 10 minute, sosul de ciocolata va fi adorat atat de catre cei mici dar mai ales de iubitorii de ciocolata ❤️🍫, cum sunt eu 😆.
Chec de LamaieBy iCookAcest chec fin cu unt este deosebit, grație gustului acrișor al siropului de lămâie, cu care este însiropat. Decorați cu felii glazurate de lămâie și savurați-l lângă o ceașcă de ceai de mentă.
SconesBy iCookTraditionalul ceai de la ora 5, faimosul five o’clock, nu ar fi complet fara aceste preparate proaspat coapte. Acestea se mananca proaspete, fiind o baza foarte buna pentru unt, frisca si dulceata sau gemul preferat.
Ruladă de curcan cu brânză și usturoiBy iCookCombinați pieptul de curcan, crema de brânză cu usturoi și prosciutto într-un rulou cu totul special. Este o alternativă fabuloasă de Crăciun la o friptură de curcan clasică.
Ciocolată caldă cu aromă de turtă dulceBy iCookOdată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, există două lucruri care îmi dau o stare de spirit festivă. Primul este o ceașcă de ciocolată fierbinte, iar al doilea sunt bunătățile cu aromă de turtă dulce. De data aceasta am decis să le combin pentru a crea această băutură caldă cu aromă de turtă dulce. Și pot să va spun că este un adevărat deliciu!
Biscuiți cu Dulceață de ZmeurăBy iCookPrăjiturele duble din aluat dulce, sfărmicios, lipite între ele cu un strat subțire de gem de zmeură și presărate cu zahăr pudră.
Clătite Americane cu DovleacBy iCookAceste clătite pufoase sunt bune în orice anotimp, dar au cel mai bun gust în diminețile reci de toamnă. Puteți folosi dovleac la conservă sau proaspăt copt.