Sos Marinara

AutoriCook
DificultateÎncepător

Hello iCooks,
Sosul marinara este simplu și rapid de preparat, vegan, foarte gustos și totodată versatil, putând fi folosit în prepararea mai multor rețete precum: pizza, paste, carne, chiftele. De asemenea se poate păstra pentru mai mult timp la congelator sau în borcane închise ermetic.

ShareSalvează
Un sos clasic folosit des cu alte preparate
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp total5 minute

Ingrediente:

 400 gr pulpă de roșii
 1 cățel de usturoi
 20 ml ulei de măsline
 8 gr sare
 ¼ tbsp oregano
 1 tsp zahăr

Mod de preparare:

1

Punem pulpa de roșii într-un bol, peste care adăugam sarea, oregano, zahărul, usturoiul presat și uleiul de măsline.

2

Amestecăm bine până se încorporează uniform toate ingredientele.

3

Mai simplu de atât nu se poate! Sosul este gata de folosire în rețetele voastre preferate!

Ingrediente

 400 gr pulpă de roșii
 1 cățel de usturoi
 20 ml ulei de măsline
 8 gr sare
 ¼ tbsp oregano
 1 tsp zahăr

Indicații

1

Punem pulpa de roșii într-un bol, peste care adăugam sarea, oregano, zahărul, usturoiul presat și uleiul de măsline.

2

Amestecăm bine până se încorporează uniform toate ingredientele.

3

Mai simplu de atât nu se poate! Sosul este gata de folosire în rețetele voastre preferate!

Sos Marinara