Unul dintre deserturile raw preferate, foarte simplu de făcut și perfectă atunci când vrem ceva delicios fără zahăr.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Adăugăm fisticul, migdalele, curmalele, pudra de cacao, extractul de vanilie, uleiul de cocos, pudra proteică, apa (în funcție de pudra proteică, între 6 și 8 linguri) și sarea, în vasul unui robot de bucătărie.
Procesăm până când este complet combinat și amestecul își menține forma.
Captușim o tavă pătrată de 20x20cm cu hârtie de copt, în așa fel încât marginile să fie mai lungi decât tava pentru a ușura scoaterea odată ce este închegată.
Întindem amestecul în tava pregătită și apăsăm cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă.
Pregătim glazura. Într-un castron mic combinam pudra de cacao cu mierea (agave / sirop de arțar), ulei de cocos și extractul de vanilie.
Întindem uniform glazura peste amestecul din tavă și adăugăm deasupra fisticul și caisele uscate tocate.
Punem la frigider timp de 2 ore sau peste noapte pentru a se întări.
Păstram negresa în frigider.
Ingrediente
Indicații
Adăugăm fisticul, migdalele, curmalele, pudra de cacao, extractul de vanilie, uleiul de cocos, pudra proteică, apa (în funcție de pudra proteică, între 6 și 8 linguri) și sarea, în vasul unui robot de bucătărie.
Procesăm până când este complet combinat și amestecul își menține forma.
Captușim o tavă pătrată de 20x20cm cu hârtie de copt, în așa fel încât marginile să fie mai lungi decât tava pentru a ușura scoaterea odată ce este închegată.
Întindem amestecul în tava pregătită și apăsăm cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă.
Pregătim glazura. Într-un castron mic combinam pudra de cacao cu mierea (agave / sirop de arțar), ulei de cocos și extractul de vanilie.
Întindem uniform glazura peste amestecul din tavă și adăugăm deasupra fisticul și caisele uscate tocate.
Punem la frigider timp de 2 ore sau peste noapte pentru a se întări.
Păstram negresa în frigider.