Un deliciu irezistibil, fudge-ul cu ciocolată albă caramelizată și biscuiți Lotus Biscoff combină aromele intense ale ciocolatei cu textura crocantă a biscuiților. Simplu de preparat și perfect pentru orice ocazie, este garantat să impresioneze și să aducă bucurie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-un bol rezistent la căldură, adăugați ciocolata, laptele condensat, untul, sarea și scorțișoara.
Topiți amestecul în cuptorul cu microunde, în reprize de 30 de secunde, amestecând între fiecare (pentru mine au fost necesare trei reprize) sau pe baie de aburi.
Într-un bol separat, zdrobiți biscuiții Biscoff cu capătul unui sucitor până când devin un amestec sfărâmicios.
Combinați biscuiții zdrobiți și extractul de vanilie cu amestecul de ciocolată și amestecați până când este complet combinat.
Transferați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și neteziți suprafața cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri de lemn.
Puneți 2 - 3 linguri de cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth pe deasupra și neteziți suprafața.
Decorați ciocolata cu bucăți de biscuiți și biluțe de caramel.
Puneți tava în frigider și lăsați-o la rece cel puțin 2 ore pentru a se întări.
Scoateți ciocolata din tavă, tăiați-o în felii și serviți-o alături de o ceașcă de ceai sau cafea.
Ingrediente
Indicații
Într-un bol rezistent la căldură, adăugați ciocolata, laptele condensat, untul, sarea și scorțișoara.
Topiți amestecul în cuptorul cu microunde, în reprize de 30 de secunde, amestecând între fiecare (pentru mine au fost necesare trei reprize) sau pe baie de aburi.
Într-un bol separat, zdrobiți biscuiții Biscoff cu capătul unui sucitor până când devin un amestec sfărâmicios.
Combinați biscuiții zdrobiți și extractul de vanilie cu amestecul de ciocolată și amestecați până când este complet combinat.
Transferați amestecul într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și neteziți suprafața cu ajutorul unei spatule sau a unei linguri de lemn.
Puneți 2 - 3 linguri de cremă tartinabilă Lotus Biscoff Smooth pe deasupra și neteziți suprafața.
Decorați ciocolata cu bucăți de biscuiți și biluțe de caramel.
Puneți tava în frigider și lăsați-o la rece cel puțin 2 ore pentru a se întări.
Scoateți ciocolata din tavă, tăiați-o în felii și serviți-o alături de o ceașcă de ceai sau cafea.