Ciuperci umplute la cuptor

AutorFlorance
DificultateÎncepător

O rețetă rapidă și sănătoasă

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total45 minute

Ingrediente:

 15 ciuperci champignon
 2 cepe
 1 legătură de mărar
 1 praf de sare
 100 gr parmezan ras(opțional)

Mod de preparare:

1

Se spală și se curăță ciupercile. Se scot codițele și se pun deoparte. Se așează pălăriile ciupercilor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se fac câteva găuri în interiorul lor cu ajutorul unei scobitori.

2

Se toacă codițele ciupercilor, ceapa și legătura de mărar mărunt.

3

Se pune la călit întâi ceapa, apoi cozile ciupercilor împreună cu sarea și la final mărarul.

4

Se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziția astfel formată și se pun la cuptor pentru 20-30 de minute, până când se rumenesc.

5

Se adaugă la final, dacă se dorește, parmezan ras pentru un plus de savoare.

Poftă bună!

Ingrediente

 15 ciuperci champignon
 2 cepe
 1 legătură de mărar
 1 praf de sare
 100 gr parmezan ras(opțional)

Indicații

1

Se spală și se curăță ciupercile. Se scot codițele și se pun deoparte. Se așează pălăriile ciupercilor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se fac câteva găuri în interiorul lor cu ajutorul unei scobitori.

2

Se toacă codițele ciupercilor, ceapa și legătura de mărar mărunt.

3

Se pune la călit întâi ceapa, apoi cozile ciupercilor împreună cu sarea și la final mărarul.

4

Se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziția astfel formată și se pun la cuptor pentru 20-30 de minute, până când se rumenesc.

5

Se adaugă la final, dacă se dorește, parmezan ras pentru un plus de savoare.

Poftă bună!

Note

Ciuperci umplute la cuptor