O rețetă rapidă și sănătoasă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală și se curăță ciupercile. Se scot codițele și se pun deoparte. Se așează pălăriile ciupercilor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se fac câteva găuri în interiorul lor cu ajutorul unei scobitori.
Se toacă codițele ciupercilor, ceapa și legătura de mărar mărunt.
Se pune la călit întâi ceapa, apoi cozile ciupercilor împreună cu sarea și la final mărarul.
Se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziția astfel formată și se pun la cuptor pentru 20-30 de minute, până când se rumenesc.
Se adaugă la final, dacă se dorește, parmezan ras pentru un plus de savoare.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se spală și se curăță ciupercile. Se scot codițele și se pun deoparte. Se așează pălăriile ciupercilor într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se fac câteva găuri în interiorul lor cu ajutorul unei scobitori.
Se toacă codițele ciupercilor, ceapa și legătura de mărar mărunt.
Se pune la călit întâi ceapa, apoi cozile ciupercilor împreună cu sarea și la final mărarul.
Se umplu pălăriile ciupercilor cu compoziția astfel formată și se pun la cuptor pentru 20-30 de minute, până când se rumenesc.
Se adaugă la final, dacă se dorește, parmezan ras pentru un plus de savoare.
Poftă bună!