O rețetă franțuzească vegetariană delicioasă, sățioasă și ușor de preparat!
Ingrediente:
1 Vânătă
1 Dovlecel
3 Ciuperci champignon
2 Cartofi
1 Legătură pătrunjel
Pentru sos
100 gr Pasta de rosii
1 tsp Ierburi aromatice
2 grăunți de usturoi
Mod de preparare:
1
Se prepară un sos din pasta de rosii, apa, usturoi și ierburi aromatice.
Se spală toate legumele și se taie rondele.
Se așează într-o tavă de yena rotundă.
2
Se dau la cuptor la foc mediu pentru 30-40 de minute.
La final se adaugă pătrunjel din abundență.
Mirosul și gustul sunt ceva de nedescris.
Poftă bună!
Ingrediente
1 Vânătă
1 Dovlecel
3 Ciuperci champignon
2 Cartofi
1 Legătură pătrunjel
Pentru sos
100 gr Pasta de rosii
1 tsp Ierburi aromatice
2 grăunți de usturoi
Indicații
1
Se prepară un sos din pasta de rosii, apa, usturoi și ierburi aromatice.
Se spală toate legumele și se taie rondele.
Se așează într-o tavă de yena rotundă.
2
Se dau la cuptor la foc mediu pentru 30-40 de minute.
La final se adaugă pătrunjel din abundență.
Mirosul și gustul sunt ceva de nedescris.
Poftă bună!