Aceste paste cu pui, ardei gras și turmenic reprezintă o idee de masă rapidă și sănătoasă pentru zilele când îți dorești ceva bun, dar cu puțin efort!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune o oală cu apă la foc pentru a putea fierbe pastele conform instrucțiunilor indicate pe ambalaj.
Într-o tigaie înaltă, prăjește pieptul de pui tăiat cubulețe împreună cu cele două linguri de ulei până când se rumenește ușor.
Scoate bucățile de piept de pui și adaugă ceapa tăiată solzișori, apoi ardeiul tăiat fâșii.
Lasă-le la călit câteva minute apoi condimentează cu usturoiul dat prin presă, lingurița de turmeric, sare și piper.
Adaugă pieptul de pui și amestecă bine totul, după care toarnă laptele și lasă câteva minute pe foc, până începe să clocotească.
Adaugă pastele bine scurse de apă, omogenizează bine, apoi încorporează și parmezanul ras.
Lasă pastele la foc mic amestecând des pentru încă 3-4 minute, timp în care se laptele se va îngroșa și se va transforma în sos.
La final adaugă pătrunjelul tocat mărunt!
Ingrediente
Indicații
Pune o oală cu apă la foc pentru a putea fierbe pastele conform instrucțiunilor indicate pe ambalaj.
Într-o tigaie înaltă, prăjește pieptul de pui tăiat cubulețe împreună cu cele două linguri de ulei până când se rumenește ușor.
Scoate bucățile de piept de pui și adaugă ceapa tăiată solzișori, apoi ardeiul tăiat fâșii.
Lasă-le la călit câteva minute apoi condimentează cu usturoiul dat prin presă, lingurița de turmeric, sare și piper.
Adaugă pieptul de pui și amestecă bine totul, după care toarnă laptele și lasă câteva minute pe foc, până începe să clocotească.
Adaugă pastele bine scurse de apă, omogenizează bine, apoi încorporează și parmezanul ras.
Lasă pastele la foc mic amestecând des pentru încă 3-4 minute, timp în care se laptele se va îngroșa și se va transforma în sos.
La final adaugă pătrunjelul tocat mărunt!