fbpx

Contul meu

Andrei R
My Recipes
Dulceață de vișine în suc propriuBy Andrei RDin cămara pentru iarnă nu trebuie să lipsească câteva borcănele cu dulceață de vișine făcută în casă. Chiar dacă pare că implică mult timp și efort, în realitate dulceața de vișine se pregătește ușor, cu ingrediente puține și la îndemână.
Ruladă cu banane, nucă și ciocolatăBy Andrei RRețetă de ruladă cu banane, nucă și ciocolată, o prăjitură extrem de aspectuoasă, spornică și foarte gustoasă. Se poate decora și cu frișcă, nucă mărunțită, fulgi de cocos sau fructe proaspete.
Cornulețe cu nucă și untBy Andrei RCornulețele sunt numai bune la zile de sărbătore sau pentru ocazii speciale. Delicioasele cornulețe fragede cu nucă și unt se pregătesc repede și simplu, sunt foarte spornice și se pot consuma și câteva zile mai târziu.
Pâine de casă fără frământare cu mix de semințeBy Andrei RRețeta de pâine de casă fără frământare cu mix de semințe în compoziție te ajută să pregătești pâine rumenă, bine crescută și foarte gustoasă fără efortul necesar procesului de frământare.
Salată de legume crude hrănitoareBy Andrei RO salată de legume crude, gustoasă și sănătoasă, plină de vitamine și nutrienți atât de necesari organismului, potrivită pentru orice sezon!
Paste cu pui, ardei gras și turmericBy Andrei RAceste paste cu pui, ardei gras și turmenic reprezintă o idee de masă rapidă și sănătoasă pentru zilele când îți dorești ceva bun, dar cu puțin efort!
Paste al forno cu pui și ciuperciBy Andrei RO porție de paste al forno cu pui și ciuperci îți garantează o masă rapidă și gustoasă, pe care o poți savura în tihnă alături de familie sau prieteni. Se pregătesc ușor, într-un timp scurt și se gratinează la cuptor până când se vor rumeni frumos.
Ciorbă de pui cu legume și tăiețeiBy Andrei RO ciorbă de pui cu legume și tăieței se pregătește repede și ușor, fără prea mult efort, iar rezultatul este întodeauna unul gustos și plin de savoare!
Blat de pizza pufosBy Andrei RO pizza de casă cere neapărat un blat de pizza pufos, bine crescut, moale la interior și crocant la exterior. Un aluat de pizza reușit se traduce în primul rând prin textură, mod de coacere și gust. Este foarte important ca aluatul de pizza să fie copt în interior și să nu rămână cleios, să nu fie nici foarte subțire, dar nici foarte gros, să fie ușor crocant, dar nu tare.
Fasole bătutăBy Andrei RAceastă rețetă de fasole bătută reprezintă unul dintre cele mai gustoase și populare preparate tradiționale, excelent în zile de post și nu numai.
Ciorbă de fasole verdeBy Andrei RRețetă simplă și rapidă pentru ciorbă de fasole verde , numai bună pentru o masă gustoasă și sănătoasă.