Rețetă simplă și rapidă pentru ciorbă de fasole verde , numai bună pentru o masă gustoasă și sănătoasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curăță morcovii de coajă și dă-i pe răzătoarea mare, apoi toacă cubulețe ardeiul și ceapa.
Mai departe călește ceapa în cele 3 linguri de ulei.
După ce ai călit ceapa adaugă restul legumelor tocate cubulețe și călește-le împreună pentru câteva minute.
Adaugă apă cât să acopere bine legumele și fierbe câteva clocote, atât cât legumele să se gătească pe jumătate.
Spală tecile de fasole din borcan, scurge-le bine de apă și adaugă-le peste legumele pe jumătate fierte.
Adaugă roșiile cuburi și completează cu apă apoi fierbe până când toate legumele vor fi gătite.
Spre finalul fierberii potrivește de sare, piper și adaugă cățeii de usturoi trecuți prin presă.
La final adaugă mărarul tocat mărunt!
Ingrediente
Indicații
Curăță morcovii de coajă și dă-i pe răzătoarea mare, apoi toacă cubulețe ardeiul și ceapa.
Mai departe călește ceapa în cele 3 linguri de ulei.
După ce ai călit ceapa adaugă restul legumelor tocate cubulețe și călește-le împreună pentru câteva minute.
Adaugă apă cât să acopere bine legumele și fierbe câteva clocote, atât cât legumele să se gătească pe jumătate.
Spală tecile de fasole din borcan, scurge-le bine de apă și adaugă-le peste legumele pe jumătate fierte.
Adaugă roșiile cuburi și completează cu apă apoi fierbe până când toate legumele vor fi gătite.
Spre finalul fierberii potrivește de sare, piper și adaugă cățeii de usturoi trecuți prin presă.
La final adaugă mărarul tocat mărunt!