Icre (pastă) de fasole cu ceapă verde

AutorAndrei R
DificultateÎncepător

Rețetă pentru icre de fasole cu ceapă verde, de post, o gustare sănătoasă, proaspătă și delicioasă.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 1 conservă de fasole albă
 zeama de la jumătate de lămâie
 100 ml ulei
 1 ceapa verde
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Strecoară fasolea din conservă apoi clătește-o bine cu apă rece de la robinet.

2

Scurge bine fasolea de apă și pune-o într-un bol nu foarte larg apoi paseaz-o cu ajutorul blenderului vertical.

3

Mai departe adaugă zeama de lămâie, uleiul puțin câte puțin și continuă să amesteci până când termini de încorporat uleiul.

4

Toacă mărunt ceapa verde și adaug-o în salată.

5

Potrivește de sare și piper apoi servește pe o felie de pâine prăjită, alături de o salată verde sau simplă, ca o gustare.

Ingrediente

 1 conservă de fasole albă
 zeama de la jumătate de lămâie
 100 ml ulei
 1 ceapa verde
 sare
 piper

Indicații

1

Strecoară fasolea din conservă apoi clătește-o bine cu apă rece de la robinet.

2

Scurge bine fasolea de apă și pune-o într-un bol nu foarte larg apoi paseaz-o cu ajutorul blenderului vertical.

3

Mai departe adaugă zeama de lămâie, uleiul puțin câte puțin și continuă să amesteci până când termini de încorporat uleiul.

4

Toacă mărunt ceapa verde și adaug-o în salată.

5

Potrivește de sare și piper apoi servește pe o felie de pâine prăjită, alături de o salată verde sau simplă, ca o gustare.

Icre (pastă) de fasole cu ceapă verde