Salata tabbouleh este una dintre cele mai faimoase salate ale bucătăriei libaneze ce impresionează prin gust, calități nutritive și simplitate!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru început pune cușcuș-ul într-un pahar și adaugă peste el apă fierbinte, cât să-l depășească încă o dată în înălțime. Lasă-l acoperit 15-20 de minute pentru a se hidrata.
Spală și toacă mărunt pătrunjelul.
Spală roșiile, taie-le pe din două și scoate-le miezul. Toacă-le cubulețe și adaugă-le peste pătrunjelul tocat.
Toacă cubulețe ceapa, mărunțește menta și adaugă-le peste celelalte ingrediente.
Adaugă cușcuș-ul, zeama de lămâie, uleiul de măsline, sarea și amestecă bine totul.
Ingrediente
Indicații
Pentru început pune cușcuș-ul într-un pahar și adaugă peste el apă fierbinte, cât să-l depășească încă o dată în înălțime. Lasă-l acoperit 15-20 de minute pentru a se hidrata.
Spală și toacă mărunt pătrunjelul.
Spală roșiile, taie-le pe din două și scoate-le miezul. Toacă-le cubulețe și adaugă-le peste pătrunjelul tocat.
Toacă cubulețe ceapa, mărunțește menta și adaugă-le peste celelalte ingrediente.
Adaugă cușcuș-ul, zeama de lămâie, uleiul de măsline, sarea și amestecă bine totul.