fbpx

Contul meu

Lary Larisa
My Recipes
Dulceață din flori de socBy Lary LarisaAceastă dulceață din flori de soc, atât de gustoasă și aromată, cu un parfum ce îți trezește toate simțurile, nu ar trebui să lipsească din nicio cămară!
Fasole teci cu piept de puiBy Lary LarisaO mâncare tradițională de vară, simplă și ușoară, cu ingrediente de sezon, proaspete și pline de vitamine, atât de necesare pentru o viață sănătoasă!
Tocăniță de puiBy Lary LarisaO mâncare simplă și rapidă, foarte gustoasă, cu ingrediente puține, ce merge de minune cu o mămăliguță caldă alături!
Pate vegetal cu năut și legume, de postBy Lary LarisaRețetă de pate vegetal cu năut și legume, de post, un preparat extraordinar de gustos și sănătos, potrivit pentru zilele de post de peste an sau pentru o alimentație vegană variată. Pate-ul vegetal cu năut și legume se pregătește simplu și ușor, într-un timp scurt și fără prea mult efort.
Burger vegetal de post, cu fasole și ciuperciBy Lary LarisaRețetă delicioasă de burger vegetal de post, cu fasole și ciuperci, extraordinară pentru zilele de post de peste an sau pentru cei care nu consumă produse de origine animală.
Brioșe din ouă, legume și bacon la cuptorBy Lary LarisaRețetă de brioșe din ouă, legume și bacon la cuptor, o mâncare gustoasă și sănătoasă, perfectă pentru un început de zi plin de energie și bună dispoziție. Se pregătesc repede și simplu, fără a petrece mult timp în bucătărie.
Somon în folie de aluminiu cu sparanghel la cuptorBy Lary LarisaRețetă de somon în folie de aluminiu cu sparanghel la cuptor. Idee de masă rapidă, simplu de pregătit, sănătoasă și nemaipomenit de gustoasă. Somonul în folie de aluminiu la cuptor este fraged și delicios și îți asigură un prânz sau o cină de calitate, fără mirosuri în bucătărie.