fbpx

Spaghetti cu piept de pui, bacon și broccoli

AvatarAutorLary Larisa
DificultateIntermediar

Un preparat rapid, apetisant și sănătos, cu o combinație savuroasă de gusturi, numai bun de pregătit într-o zi în care nu vrei să stai mult în bucătărie!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 150 g spaghetti
 2 piept de pui
 50 g bacon
 1 mg broccoli
 350 ml lapte
 50 g parmezan
 2 catei usturoi
 2 patrunjel tocat
 2 ulei de masline
 sare
 piper

Mod de preparare:

1

Pune o oală cu apă și sare pe foc pentru a putea fierbe pastele mai târziu.

2

Mărunțește bacon-ul cu un cuțit și prăjește-l cu cele două linguri de ulei într-o cratiță sau tigaie mai largă.

3

Cât timp baconul se află la prăjit, taie cubulețe pieptul de pui.

4

Strânge baconul prăjit cu o paletă, pune-l într-un castron, apoi adaugă pieptul de pui pentru a-l prăji de asemenea. Dacă vrei ca pieptul de pui să se gătească încet și să nu se usuce prea tare, poți să adaugi 2 linguri de apă și să continui gătirea înăbușit până când apa va scădea și puiul se rumenește ușor.

5

Dacă apa pentru paste a ajuns la punctul de fierbere, adaugă pastele și lasă-le la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce fierberea s-a terminat pune-le într-o sită la scurs.

6

Peste pieptul de pui rumenit adaugă cățeii de usturoi mărunțiți, apoi broccoli rupt în bucăți mici.

7

Amestecă bine totul, adaugă laptele, condimentează cu sare și piper, apoi lasă 3-4 minute la fiert. Între timp dă pe răzătoare parmezanul.

8

Peste amestecul de pui, broccoli și lapte adaugă pastele și amestecă bine totul.

9

În continuare adaugă baconul, parmezanul ras și pătrunjelul tocat mărunt.

10

Lasă pe foc până se îngroașă laptele și se formează un sos, iar mâncarea este gata de a fi servită!

Ingrediente

 150 g spaghetti
 2 piept de pui
 50 g bacon
 1 mg broccoli
 350 ml lapte
 50 g parmezan
 2 catei usturoi
 2 patrunjel tocat
 2 ulei de masline
 sare
 piper

Direcții

1

Pune o oală cu apă și sare pe foc pentru a putea fierbe pastele mai târziu.

2

Mărunțește bacon-ul cu un cuțit și prăjește-l cu cele două linguri de ulei într-o cratiță sau tigaie mai largă.

3

Cât timp baconul se află la prăjit, taie cubulețe pieptul de pui.

4

Strânge baconul prăjit cu o paletă, pune-l într-un castron, apoi adaugă pieptul de pui pentru a-l prăji de asemenea. Dacă vrei ca pieptul de pui să se gătească încet și să nu se usuce prea tare, poți să adaugi 2 linguri de apă și să continui gătirea înăbușit până când apa va scădea și puiul se rumenește ușor.

5

Dacă apa pentru paste a ajuns la punctul de fierbere, adaugă pastele și lasă-le la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce fierberea s-a terminat pune-le într-o sită la scurs.

6

Peste pieptul de pui rumenit adaugă cățeii de usturoi mărunțiți, apoi broccoli rupt în bucăți mici.

7

Amestecă bine totul, adaugă laptele, condimentează cu sare și piper, apoi lasă 3-4 minute la fiert. Între timp dă pe răzătoare parmezanul.

8

Peste amestecul de pui, broccoli și lapte adaugă pastele și amestecă bine totul.

9

În continuare adaugă baconul, parmezanul ras și pătrunjelul tocat mărunt.

10

Lasă pe foc până se îngroașă laptele și se formează un sos, iar mâncarea este gata de a fi servită!

Spaghetti cu piept de pui, bacon și broccoli