Tarta cu lapte condensat si lime

Autorshteff16
DificultateÎncepător

Această tarta este un desert foarte apreciat și îndrăgit de toți cei care l-au încercat. Nu necesită mult timp de preparare și fiind un desert rece, este perfect pentru zilele toride de vară.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 20 minute

Ingrediente:

 250 gr Biscuiți digestivi
 100 gr Unt
 1 Conservă lapte condensat
 250 ml Smântână pentru frișcă
 3 Limes

Mod de preparare:

1

Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.

2

Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.

3

Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.

Ingrediente

 250 gr Biscuiți digestivi
 100 gr Unt
 1 Conservă lapte condensat
 250 ml Smântână pentru frișcă
 3 Limes

Indicații

1

Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.

2

Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.

3

Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.

Note

Tarta cu lapte condensat si lime