Această tarta este un desert foarte apreciat și îndrăgit de toți cei care l-au încercat. Nu necesită mult timp de preparare și fiind un desert rece, este perfect pentru zilele toride de vară.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.
Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.
Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.
Ingrediente
Indicații
Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.
Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.
Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.