Gnocchi cu bacon si sos de rosii

Autoralexandrah
DificultateÎncepător

O reteta pentru o cina rapida

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 500 gr gnocchi gata preparati ( se gasesc in supermarketuri)
 200 gr bacon
 branza ( eu am folosit brie)
 1 borcan sos de rosii
 parmezan/pecorino
 busuioc
 oregano

Mod de preparare:

1

Se pune o oală cu apă la fiert, se adauga puțină sare în apă apoi, când apa da in clocot, se adauga pastele.

2

Cand pastele sunt fierte, se ridica la suprafata (apriximativ 3-4 minute).

3

Intr-o tigaie pe foc, se pun pasta de rosii, baconul taiat felii si branza.

4

Se asezoneaza cu busuioc si oregano.

5

Se lasa 5 minute pe foc.

6

Dupa ce pastele sunt fierte, se pun direct in sosul fierbinte si se amesteca bine.

7

Amestecul se pune intr-un vas termorezistent (eu am folosit de sticla).

8

Se presara branza rasa deasupra (parmezan/pecorino) si se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute la 170 grade.

Ingrediente

 500 gr gnocchi gata preparati ( se gasesc in supermarketuri)
 200 gr bacon
 branza ( eu am folosit brie)
 1 borcan sos de rosii
 parmezan/pecorino
 busuioc
 oregano

Indicații

1

Se pune o oală cu apă la fiert, se adauga puțină sare în apă apoi, când apa da in clocot, se adauga pastele.

2

Cand pastele sunt fierte, se ridica la suprafata (apriximativ 3-4 minute).

3

Intr-o tigaie pe foc, se pun pasta de rosii, baconul taiat felii si branza.

4

Se asezoneaza cu busuioc si oregano.

5

Se lasa 5 minute pe foc.

6

Dupa ce pastele sunt fierte, se pun direct in sosul fierbinte si se amesteca bine.

7

Amestecul se pune intr-un vas termorezistent (eu am folosit de sticla).

8

Se presara branza rasa deasupra (parmezan/pecorino) si se da la cuptor pentru aproximativ 10 minute la 170 grade.

Note

Gnocchi cu bacon si sos de rosii