Branza halloumi este o brânză originara din Cipru și a început să devină cunoscută pentru gustul sau aparte. Este potrivită pentru numeroase feluri de mâncare și poate fi preparată la grătar, in cuptor sau chiar în tigaie. O idee simplă și gustoasă este și aceasta salată in care am introdus brânza halloumi pe grătar.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Branza halloumi se așează pe grătarul încins și se coace cate 2-3 minute pe fiecare parte, până când face o crusta aurie.
Legumele se spala bine, se taie și se așează într-un bol alaturi de brânza halloumi.
Pentru dressing amestecați o lingură de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, sare și piper și turnați dressingul peste toată salata.
Ingrediente
Indicații
Branza halloumi se așează pe grătarul încins și se coace cate 2-3 minute pe fiecare parte, până când face o crusta aurie.
Legumele se spala bine, se taie și se așează într-un bol alaturi de brânza halloumi.
Pentru dressing amestecați o lingură de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, sare și piper și turnați dressingul peste toată salata.