Salată cu brânză halloumi și spanac

Autorshteff16
DificultateÎncepător

Branza halloumi este o brânză originara din Cipru și a început să devină cunoscută pentru gustul sau aparte. Este potrivită pentru numeroase feluri de mâncare și poate fi preparată la grătar, in cuptor sau chiar în tigaie. O idee simplă și gustoasă este și aceasta salată in care am introdus brânza halloumi pe grătar.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 2 Felii de brânză halloumi
 6 Măsline
 Un sfert de avocado
 Câteva frunze de baby spanac
 7 Roșii cherry
 Un sfert de castravete
 Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Branza halloumi se așează pe grătarul încins și se coace cate 2-3 minute pe fiecare parte, până când face o crusta aurie.

2

Legumele se spala bine, se taie și se așează într-un bol alaturi de brânza halloumi.

3

Pentru dressing amestecați o lingură de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, sare și piper și turnați dressingul peste toată salata.

Ingrediente

 2 Felii de brânză halloumi
 6 Măsline
 Un sfert de avocado
 Câteva frunze de baby spanac
 7 Roșii cherry
 Un sfert de castravete
 Ulei de măsline
 Zeamă de lămâie
 Sare
 Piper

Indicații

1

Branza halloumi se așează pe grătarul încins și se coace cate 2-3 minute pe fiecare parte, până când face o crusta aurie.

2

Legumele se spala bine, se taie și se așează într-un bol alaturi de brânza halloumi.

3

Pentru dressing amestecați o lingură de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, sare și piper și turnați dressingul peste toată salata.

Note

Salată cu brânză halloumi și spanac