Quesadilla vegetariană este un preparat care niciodată nu vă va dezamăgi. Pentru iubitorii de mâncare mexicană, chiar și aceasta variantă vegetariană va fi o surpriză plăcută. De asemenea, poate fi o cina gustoasă sau un prânz delicios și rapid. Este o rețetă ușoară, rapidă și un belșug de vitamine și nutrienți datorită multitudinii de legume pe care le conține.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Avocado se pisează și se amestecă cu cățelul de usturoi pisat, sare și piper până devine o pastă.
Se ung ambele lipii cu avocado, după care se adaugă frunzele de spanac, ardeiul, porumbul, fasolea, feliile de roșie, mozzarella rasă iar peste se pune cealaltă lipie.
Se așează quesadilla pe grillul încins și se coace 5-7 minute, apoi se întoarce pe celălalta parte și se coace timp de 5 minute. Se taie in triunghiuri și se servește caldă sau rece.
Ingrediente
Indicații
Avocado se pisează și se amestecă cu cățelul de usturoi pisat, sare și piper până devine o pastă.
Se ung ambele lipii cu avocado, după care se adaugă frunzele de spanac, ardeiul, porumbul, fasolea, feliile de roșie, mozzarella rasă iar peste se pune cealaltă lipie.
Se așează quesadilla pe grillul încins și se coace 5-7 minute, apoi se întoarce pe celălalta parte și se coace timp de 5 minute. Se taie in triunghiuri și se servește caldă sau rece.