Aceste clătite umplute reprezintă un preparat plin de savoare, ușor de pregătit, cu un gust excelent, potrivite atât ca gustare, cât și ca masă principală!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă oul cu apa minerală și praful de sare.
Adaugă făina treptat și amestecă bine compoziția, astfel încât să se topească toate cocoloașele. Este un aluat încă gros, arată ca o cremă, dar îl vei subția cu laptele după ce te asiguri că este perfect omogen.
Adaugă laptele și lingurița de ulei, apoi amestecă în continuare până la încorporarea totală.
Prăjiește clătitele într-o tigaie antiaderentă sau în tigaia specială pentru clătite.
Dă brânza pe răzătoare, apoi încorporează cele două linguri de smântână și amestecă până se formează o cremă.
Taie fâșii ardeiul murat, toacă ceapa verde mărunt și rupe bucățele somonul afumat.
Unge clătita cu cremă de brânză, adaugă 3 fâșiuțe de ardei, ceapă verde și bucățele de somon afumat.
Rulează clătita și servește cu poftă!
Ingrediente
Indicații
Amestecă oul cu apa minerală și praful de sare.
Adaugă făina treptat și amestecă bine compoziția, astfel încât să se topească toate cocoloașele. Este un aluat încă gros, arată ca o cremă, dar îl vei subția cu laptele după ce te asiguri că este perfect omogen.
Adaugă laptele și lingurița de ulei, apoi amestecă în continuare până la încorporarea totală.
Prăjiește clătitele într-o tigaie antiaderentă sau în tigaia specială pentru clătite.
Dă brânza pe răzătoare, apoi încorporează cele două linguri de smântână și amestecă până se formează o cremă.
Taie fâșii ardeiul murat, toacă ceapa verde mărunt și rupe bucățele somonul afumat.
Unge clătita cu cremă de brânză, adaugă 3 fâșiuțe de ardei, ceapă verde și bucățele de somon afumat.
Rulează clătita și servește cu poftă!