fbpx

Contul meu

Cristina Tatarus
My Recipes
Supă de legume cu gălușteBy Cristina TatarusO supă foarte populară, sănătoasă și plină de viamine, bună în orice moment al anului și îndrăgită atât de cei mici, cât și de cei mari!
Ciorbă de spanacBy Cristina TatarusO ciorbă de spanac reprezintă o adevărată porție de sănătate, cu legume proaspete și multe verdețuri. Această ciorbă de spanac, simplă și rapidă, este ideală în zilele de post de peste an, cât și restul zilelor, când vrei o mâncare ușoară și gustoasă. Se pregătește în timp scurt și poate fi servită imediat.
Ciorbă de perișoare din piept de curcanBy Cristina TatarusAceastă ciorbă de perișoare din piept de curcan este una dintre cele mai bune preparate ale bucătăriei românești, pe placul oricărui degustător.
Ciorbă de fasole boabe simplă, de postBy Cristina TatarusRețetă de ciorbă de fasole boabe simplă, de post, o mâncare extraordinar de gustoasă și savuroasă, bună în orice zi a săptămânii.
Tortilla umplută cu ou și spanacBy Cristina TatarusTortilla umplută cu ou și spanac este o rețetă simplă, rapidă și gustoasă, excelentă pentru un mic dejun echilibrat, hrănitor și sănătos
Rulouri pane de șuncă presată și cașcavalBy Cristina TatarusRețetă pentru rulouri pane de șuncă presată și cașcaval, un preparat extrem de rapid din ingrediente puține, ce se potrivește de minune pentru un mic dejun consistent sau o masă principală.