Un desert delicios și rapid.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata merele și se taie cubulețe. Se pun la călit cu câteva linguri de zahăr. Se lasă cam 10-15 minute pana capătă o culoare aurie. După ce s-au gătit se lasă la răcit și se poate adauga scorțișoara.
Se pune foietajul intr-o tava de tarta și se elimina excesul de aluat. Se adaugă compoziția răcita și apoi se pun fâșiile de aluat rămas pentru a o acoperi.
Se unge cu oul bătut și puțin lapte și apoi se bagă la cuptor pentru 20 minute. Merge servita cu o cupa de înghețată!
Ingrediente
Indicații
Se curata merele și se taie cubulețe. Se pun la călit cu câteva linguri de zahăr. Se lasă cam 10-15 minute pana capătă o culoare aurie. După ce s-au gătit se lasă la răcit și se poate adauga scorțișoara.
Se pune foietajul intr-o tava de tarta și se elimina excesul de aluat. Se adaugă compoziția răcita și apoi se pun fâșiile de aluat rămas pentru a o acoperi.
Se unge cu oul bătut și puțin lapte și apoi se bagă la cuptor pentru 20 minute. Merge servita cu o cupa de înghețată!