Pastele cu dovlecel sunt o rețetă super ușoară și de vară, revigorantă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem pastele la fiert cu o lingura de ulei și o lingură de sare. Putem amesteca din când în când.
Punem roșiile și ceapa tăiată mărunt în blender alături de sare și piper și mixăm până obținem un sos.
Punem într-o tigaie ulei de măsline și adăugăm usturoiul mărunt când acesta se încinge, apoi adăugăm cubulețele de dovlecel și condimentăm cu sare, piper și condimente de chilli. Amestecăm dovlecelul pentru a se face pe toate părțile, iar când e gata adăugăm sosul de roșii, o căniță de apă de la paste și lăsăm să stea pe foc aproximativ 10 minute.
Amestecăm pastele cu sosul. Putem adăuga brânză sărată sau parmezan peste.
Ingrediente
Indicații
Punem pastele la fiert cu o lingura de ulei și o lingură de sare. Putem amesteca din când în când.
Punem roșiile și ceapa tăiată mărunt în blender alături de sare și piper și mixăm până obținem un sos.
Punem într-o tigaie ulei de măsline și adăugăm usturoiul mărunt când acesta se încinge, apoi adăugăm cubulețele de dovlecel și condimentăm cu sare, piper și condimente de chilli. Amestecăm dovlecelul pentru a se face pe toate părțile, iar când e gata adăugăm sosul de roșii, o căniță de apă de la paste și lăsăm să stea pe foc aproximativ 10 minute.
Amestecăm pastele cu sosul. Putem adăuga brânză sărată sau parmezan peste.