Cand nu mai ai idei de retete, condimentezi niște aripi si le arunci în tigaie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am lasat aripioarele pentru aproximativ 1 ora in mix de condimente, 1 lingura de ulei si sos de soia.
In uleiul incins punem aripioarele si le lasam la prajit pentru 10 minute.
Apoi punem usturoiul pisat cu sare si amestecam, apoi rosiile pasate.
Adaugam 100 ml de apa si le lasam la fiert. Daca scade apa, mai puneti intre timp pana acestea sunt gata.
Cat timp fierb aripioarele, amestecati usturoiul pisat cu 1 lingura de ulei si sare într-un bol.
Dupa ce s-a legat, adaugati boia si iaurtul. Daca nu aveti iaurt grecesc, treceti iaurtul obisnuit prin sita pentru a se scurge zeama.
La final amestecati totul, împreună cu pătrunjelul sau mararul tocat.
Ingrediente
Indicații
Am lasat aripioarele pentru aproximativ 1 ora in mix de condimente, 1 lingura de ulei si sos de soia.
In uleiul incins punem aripioarele si le lasam la prajit pentru 10 minute.
Apoi punem usturoiul pisat cu sare si amestecam, apoi rosiile pasate.
Adaugam 100 ml de apa si le lasam la fiert. Daca scade apa, mai puneti intre timp pana acestea sunt gata.
Cat timp fierb aripioarele, amestecati usturoiul pisat cu 1 lingura de ulei si sare într-un bol.
Dupa ce s-a legat, adaugati boia si iaurtul. Daca nu aveti iaurt grecesc, treceti iaurtul obisnuit prin sita pentru a se scurge zeama.
La final amestecati totul, împreună cu pătrunjelul sau mararul tocat.