Contul meu

Gofre aperitivBy Alexandra.IoanCand te plictisești de acelasi mic dejun, gofrele sunt o inspiratie. In plus poti sa adaugi orice ingredient care iti place.
Ficatei cu sos de ceapaBy Alexandra.Ioan Cand ramai in pană de idei, faci ficatei cu sos. O reteta simpla si gustoasa.
Pui in vas de lut cu cartofiBy Alexandra.IoanVecina si-a cumparat de curand un vas de lut in care poti face puiul ca pe sticla si daca tot a laudat gustul puiului, am zis sa încerc si eu. Initial nu am avut intentia sa postez reteta, de aceea nici nu am facut poza puiului in vas.
Banana bread by AlexandraBy Alexandra.Ioan In ultimul timp Banana Bread a devenit tot mai populara pe retetele de socializare . Am incercat-o pentru prima data sa ma conving de gustul sau laudat de toata lumea.
Ciulama din piept de puiBy Alexandra.Ioan Acest preparat este usor de facut si orice "bucatar" a facut macar odata. Condimentele sunt cele care fac diferenta intre una gustoasa si una tipica.
Omleta cu baconBy Alexandra.Ioan Niciodata nu am fost iubitoare de omleta tip clatita, insa odata ce am descoperit-o pe cea "amestecata", mi-am schimbat parerea. Stiu, suna ciudat, dar pentru mine are cu totul alt gust.
Burger de vita cu bacon crocantBy Alexandra.IoanPrintre delicatesele de Paste se numără de obicei drobul, mielul, pasca si multe altele, insa ca iubitoare de burgeri ce sunt, nu am rezistat sa nu fac macar unul.
Ouă umpluteBy Alexandra.IoanCand eram copil, plăcerea sărbătorilor erau aceste ouă umplute. Sunt foarte ușor de făcut, cu produse nelipsite din bucătărie. Paște fericit cu liniște sufletească!
Prajitura Tenerina FerrareseBy Alexandra.IoanOdata cu instalarea carantinei, mi-am descoperit placerea de a gati si poate mai mult nevoia. Aceasta reteta mi a fost recomandata de iubitul meu, el mancase in Ferrara, Italia (originea prajiturii) , unde a locuit peste 10 ani. Este foarte simpla de facut, ai nevoie doar de un mixer si 5 ingrediente pe care le ai in casa. Italienii o fac in tava rotunda, eu am făcut in tava dreptunghiulara. Rezultatul este unul delicios, inauntru fiind moale și cremos iar crusta este crocanta si te duce cu gandul la o bezea.