fbpx

Ciulama din piept de pui

AutorAlexandra.Ioan
DificultateÎncepător

Acest preparat este usor de facut si orice "bucatar" a facut macar odata. Condimentele sunt cele care fac diferenta intre una gustoasa si una tipica.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 300 g piept de pui
 300 ml smantana pentru gatit 20% grasime
 1 legătură patrunjel
 1 linguriță(e) cimbru
 1 linguriță(e) oregano
 1 linguriță(e) boia dulce
 ½ linguriță(e) boia iute
 1 linguriță(e) sos de soia
 1 linguriță(e) condiment pentru pui
 2 ulei pentru prajit

Mod de preparare:

1

Taiem pieptul de pui cubulete, apoi il condimentam bine cu cele enumerate. Bineinteles puteți adăuga dumneavoastră altele.

2

Într-o cratita punem uleiul, prăjim carnea pentru aproximativ 15-20 de minute impreuna cu jumatate din legătura de patrunjel tocat.

3

Apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam la foc mic pentru inca 10 minute.

4

Dupa ce e gata, opriti sursa de căldură și adăugați restul de patrunjel, astfel isi va pastra aroma. Spor!

Ingrediente

 300 g piept de pui
 300 ml smantana pentru gatit 20% grasime
 1 legătură patrunjel
 1 linguriță(e) cimbru
 1 linguriță(e) oregano
 1 linguriță(e) boia dulce
 ½ linguriță(e) boia iute
 1 linguriță(e) sos de soia
 1 linguriță(e) condiment pentru pui
 2 ulei pentru prajit

Direcții

1

Taiem pieptul de pui cubulete, apoi il condimentam bine cu cele enumerate. Bineinteles puteți adăuga dumneavoastră altele.

2

Într-o cratita punem uleiul, prăjim carnea pentru aproximativ 15-20 de minute impreuna cu jumatate din legătura de patrunjel tocat.

3

Apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam la foc mic pentru inca 10 minute.

4

Dupa ce e gata, opriti sursa de căldură și adăugați restul de patrunjel, astfel isi va pastra aroma. Spor!

Ciulama din piept de pui