Ciulama din piept de pui

AutorAlexandra.Ioan
DificultateÎncepător

Acest preparat este usor de facut si orice "bucatar" a facut macar odata. Condimentele sunt cele care fac diferenta intre una gustoasa si una tipica.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 300 gr piept de pui
 300 ml smantana pentru gatit 20% grasime
 1 legătură patrunjel
 1 tsp cimbru
 1 tsp oregano
 1 tsp boia dulce
 ½ tsp boia iute
 1 tsp sos de soia
 1 tsp condiment pentru pui
 2 ulei pentru prajit

Mod de preparare:

1

Taiem pieptul de pui cubulete, apoi il condimentam bine cu cele enumerate. Bineinteles puteți adăuga dumneavoastră altele.

2

Într-o cratita punem uleiul, prăjim carnea pentru aproximativ 15-20 de minute impreuna cu jumatate din legătura de patrunjel tocat.

3

Apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam la foc mic pentru inca 10 minute.

4

Dupa ce e gata, opriti sursa de căldură și adăugați restul de patrunjel, astfel isi va pastra aroma. Spor!

Ingrediente

 300 gr piept de pui
 300 ml smantana pentru gatit 20% grasime
 1 legătură patrunjel
 1 tsp cimbru
 1 tsp oregano
 1 tsp boia dulce
 ½ tsp boia iute
 1 tsp sos de soia
 1 tsp condiment pentru pui
 2 ulei pentru prajit

Indicații

1

Taiem pieptul de pui cubulete, apoi il condimentam bine cu cele enumerate. Bineinteles puteți adăuga dumneavoastră altele.

2

Într-o cratita punem uleiul, prăjim carnea pentru aproximativ 15-20 de minute impreuna cu jumatate din legătura de patrunjel tocat.

3

Apoi adaugam smantana pentru gatit si amestecam la foc mic pentru inca 10 minute.

4

Dupa ce e gata, opriti sursa de căldură și adăugați restul de patrunjel, astfel isi va pastra aroma. Spor!

Ciulama din piept de pui